4,9 3,8 tys. ocen
4,9 10 1 3754
Revolt
powrót do forum filmu Revolt

Największą słabością tego filmu są główni aktorzy. O ile "Lee Pace" wypada jeszcze jako tako, o tyle "Bérénice Marlohe" - gra mimiką twarzy sprowadza się do szczerzenia zębów, co szybko stało się dla mnie irytujące. Rzecz w tym jednak, że ta mimika nie wyraża żadnych emocji, ma chyba tylko służyć podkreśleniu jej urody.
Fabuła filmu nasuwała mi podobieństwa do wielu z tego gatunku, jakby scenarzysta czerpał garściami z różnych filmów. Dobrze się to jako tako, ale już na 15 minut przed końcem, staje się oczywiste, iż cała historia do niczego nie prowadzi. Film rozkręca się dopiero w zakończeniu. Niestety, koniec jest ostateczny i historia urywa się na niczym.

Czy wato sięgać po ten film? Nie warto.

ocenił(a) film na 5
cyfrowy_baron

Nie zgodzę się tylko z tym, że Lee Pace wypada jako tako. Moim zdaniem wypada beznadziejnie.

cyfrowy_baron

A myślałam, że tylko mnie to wkurza. Szczerzyła zęby zupełnie nieadekwatnie do sytuacji. No ale oboje słabo zagrali. Ona przynajmniej była względnie urodziwa, więc faceci mieli chociaż na kim oko zawiesić, a ten gostek był jakiś stary i obwisły, że aż mnie odrzucało