PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99107}
6,9 40 tys. ocen
6,9 10 1 39598
5,5 17 krytyków
Revolver
powrót do forum filmu Revolver

Pojawia sie film na ktorym trzeba pomyslec, zakrecony (pozytywnie) wiec oczywiscie trzeba po go zjechac i zrownac z ziemia:/ NIE TWIERDZE ze kazdy kto go obejrzal i ZROZUMIAL musial go polubic, ale jestem PRZEKONANY ze wiekszosc ocen wynika tylko i wylacznie z niezrozumienia fabuly...smutne. Ale tak wynika z wiekszosci postow:(

ocenił(a) film na 9
pater_2

Dobry przyklad: "ja go chyba nie zrozumialem, wiec daje niską ocene"... az mi sie przykro zrobilo:(

ocenił(a) film na 8
pater_2

i Pewnie tak było

Ja nie zrozumiałem do końca za pierwszym razem i to automatycznie podniosło ocenę temu filmowi ode mnie ( w druga stronę ) bo lobię takie filmy ... obejrzałem jeszcze 2 razy ... naprawdę super film ...

ocenił(a) film na 9
Kubas89

Po obejrzeniu filmu , wiedziałem że muszę go obejrzeć jeszcze chociaż raz , nie z tego powodu że go nie zrozumiałem , raczej byłem zachwycony tym filmem . Nie spodziewałem się że na filmwebie ludzie aż tak nie docenią tego filmu bo ocena nie całe 7 to za mało jak na tą produkcję . Kilka niepotrzebnych animowanych wstawek , i za to dałem mu 9 nie 10.

ocenił(a) film na 10
pater_2

Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem w życiu i zdecydowanie najlepsze, najbardziej wbijające w fotel przesłanie jakie widziałem w filmie. "The biggest con, that he ever pulled, was convincing You, that he is You"
10/10

użytkownik usunięty
_2_

dla mnie najlkepszy film obok Pulp Fiction, jaki widziałem
oglądałem go kilkanascie-moze nawet dziesiat razy i za kazdym razem dochodze do nowych wniosków.

ocenił(a) film na 10
pater_2

Tak, szkoda. Jak dla mnie rewelacja - solidne 8/10. Dam jednak 10/10 tylko po to żeby podnieść niesłusznie zaniżoną średnią, która w realiach Filmwebu oznacza niemal dno.

ocenił(a) film na 10
pater_2

Dla mnie też wspaniały film, Daję 10 i dodaje do ULUBIONYCh, ale fakt - nie potrzebne animowane wstawki.

ocenił(a) film na 9
FritzTheCat

A dla mnie te animowane wstawki idealnie pasowały do klimatu, i stylistycznie (była to chyba rotoskopia) barzdo przypominały film "Waking Life" a nieco póżniej "Scanner Darkly"...co wręcz idealnie spajało się ogólną psychodelą w tym filmie.