ha! znamy zamy :) "Dirty Dancing" "Dirty Dancing 2" "W Rytmie Hip Hopu" "Zatańcz ze mna" (--- te najfajniejsze :)
wejdz sobie na stronke www.filmytaneczne.pl i tam znajdziesz mnostwo filmow z watkiem tanecznym poza tym kazdy jest super opisany,posiada zwiastun,tytuly piosenek itp. polecam ta stronke wszystkim ktorzy kochaja filmy taneczne ;) Pozdrowki
Już chciałam cię tu bóstwem obwołać, ale niestety stronka, którą podałeś/aś nie wchodzi mi :( Napewno dobry adress?
No na ten film to ja już czekam od kiedy miał premiere w Stanach :) Jeszcze tylko pare dni i szoruję do kina :D Czuję, że ten movie stanie się moim ulubionym :)) Oczywiście obok Honey :P
polecam "Take The Lead" - w kinach w PL tego nie było i nie wiadomo kiedy będzie, ale filmik wymiata, a muza ścina z nóg - fani rapu się nie rozczarują - chociaż w połączeniu z tańcem klasycznym wygląda to jeszcze lepiej :D
Ja nie mogłam się oderwać od tego filmu, a soundtracku słucham cały czas. POLECAM!!
No też słyszałam o tym filmie, nawet zwaistun oglądałam. Ale poczekam az trafi do kin, wtedy od razu lece go obejrzec ;)
High School Musical....POLECAM :)oprócz tego fajne są też From Justin to Kelly,Roztańczony Buntownik ,ten ostatni raczej nie o hip-hopie ale tez fajny...pozdrawiam:)
Czy ktos moze mi pomóc bo ta stronka www.filmytaneczne.kom.pl strasznie długo sie otwiera,co mam zrobić zeby sie otworzyła.Plissss.pomóżcie:)
hehe, ta stronka nie uruchomi Ci sie bo nie istnieje, osoby które to podawały to spamerzy którzy chcieli zabłysnąć lub robili sobie poprostu z was zbite
Ta stronka istnieje bo wlasnie na niej jestem. http://www.filmytaneczne.kom.pl/
Natomiast nie istnieje http://www.filmytaneczne.pl/
Jak możesz "Gregor" pisać takie głupoty. Nie obrażaj mnie. Strona o filmach tanecznych dostępna jest pod adresem www.filmytaneczne.kom.pl (ewentualnie: www.filmytaneczne.ovh.org lub www.filmytaneczne.info).
PS Najpierw sprawdź zanim napiszesz jakąś bzdurę. Pozdrawiam!
Wielkie dzięki teraz sie otworzyła,wpisałam ten adres www.filmytaneczne.ovh.org ,stronka jest super polecam:)
Zgadzam się;))) 10:10!!! Kocham ten film! Mogę go oglądać godzinami... Super jest moment jak się godzą... co za przyjaźń...