PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501455}
7,0 82 tys. ocen
7,0 10 1 81610
7,2 53 krytyków
Rewers
powrót do forum filmu Rewers

A jak dla mnie całkiem niezły, z większym zaciekawieniem go oglądałem niż Dom Zły. Warto obejrzeć.

ocenił(a) film na 8
kempes1002

Rewersowi dałeś 6, filmowi Smarzowskiego 3 a "Zmierzchowi" 9/10. Wracaj do gimnazjum znawco filmowy.

ocenił(a) film na 8
Sajetan

Przeczytałem resztę krytycznych głosów na temat filmu. Pozwolicie, że odpowiem w waszym stylu:

Wy jesteście naprawdę popierdoleni. Macie mózgi wyżarte od dragów, bigmaków i nadużywania telefonów komórkowych.
Jesteście tak prymitywni i żałośni, że nie potraficie zrozumieć dlaczego Sabina zapala świeczkę pod PKiNem mimo, iż kilka minut wcześniej jak byk pokazane jest, że na jego budowie zakopuje kości Bronka. Skoro nie możecie pojąć tak prostej rzeczy to jak można mówić o przyswojeniu fabuły filmu i wyciągnięciu z niej jakichkolwiek wniosków? Z czym, kurwa, do ludzi?! Wy godne pożałowania miernoty w wayfarerach piszecie, że film był mdły, nie było "akcji" a tymczasem dla każdego z IQ większym niż posiada ocynkowane wiadro jest jasne, że takie sceny jak zabójstwo Bronisława i to napięcie towarzyszące od początku wyjawienie przez niego swoich prawdziwych zamiarów, dają większy zastrzyk adrenaliny niż miał Pudzian przed walką z Najmanem.

Jesteście nikim, jesteście na dnie Rowu Mariańskiego i na dodatek bez żenady epatujecie swoim chamstwem i głupotom w postaci pseudo-recenzji okraszonych jakimiś wyjętymi nomen omen z dupy emotikanami w stylu ":/" czy "xd". Jesteście najlepszym dowodem na to, że systematyczne wykorzenianie inteligencji z tego narodu przez obu okupantów przyniosło wymierne skutki. Jesteście potomkami takich Bronków, swołoczy z prowincji, która w wyniku selekcji negatywnej zamiast przepaść w otchłani doboru naturalnego, wygrała ten wyścig, bo przez ostatnie pół wieku premiowane było chamstwo, służalstwo, zawiść, zazdrość i kombinatorstwo.
Uważacie się za nową klasę średnią, inteligencje, sól tej ziemi a tym czasem jesteście guanem, tylko że ładnie opakowanym w szmaty z Top Shopa.

Sajetan

Nie mogłeś tego ująć lepiej. A jeśli chodzi o Rewers, to zaprząta moje myśli przez cały dzisiejszy wieczór, od powrotu z kina. Kawał naprawdę świetnej roboty. Niestety - jak widać na załączonym obrazku, docenia to niezwykle wąska rzesza odbiorców.

ocenił(a) film na 7
Sajetan

pajacu ! jest demokracja a nie socrealizm ..to ze tobie sie super podoba
nie znaczy ze masz obrazac kogos kto ma odmienne zdanie i dal filmowi 6/10
nie wkurzylem sie na mala ocene ale na twoja forme .. wychowala cie mama w
rynsztoku ??

ocenił(a) film na 8
facet28

Poszukaj sobie w słowniku definicji słowa socrealizm a później wyskakuj z takimi wypocinami. Mógłbyś się też dowiedzieć jak prawidłowo powinno się stosować pytajnik, bo nie istnieje coś takiego jak "??". A ten rynsztok to pewnie Twoja trauma z dzieciństwa, więc nie będę dalej drążył tematu.

Sajetan

To moja sprawa jakiemu filmowi ile daje, każdy lubi coś innego, ty za to jesteś prawdziwym twardzielem zza klawiatury, BRAVO!!! Gratuluje, dzięki tobie sobie humor poprawiłem.

kempes1002

"BRAVO"- i wszystko jasne.