PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501455}
7,0 82 tys. ocen
7,0 10 1 81608
7,2 53 krytyków
Rewers
powrót do forum filmu Rewers

Obejrzałam ten film raczej z ciekawości, interesowały mnie dalsze losy bohaterki, czekałam na trochę kolorków w jej życiu i muszę przyznać, że nie obejrzałabym tego filmu ponownie.. ale tylko dlatego, że wolę zdecydowanie komedie i akcje. Na psychologię mam bardzo rzadko ochotę, a dramaty to dla mnie masakra (wyjątki się zdarzają)..

nie wiem do końca, co mam myśleć o tym filmie, ponieważ po pierwsze daje do myślenia, a po drugie podobała mi się walka o przeżycie nawet za cenę drugiego życia.. uratowania za wszelką cenę siebie i rodziny. Czego się nie zrobi dla kochanych osób..? Natomiast nie podobała mi się scena (nie wiem czy to tak można nazwać) seksu, a może prędzej gwałtu..!? no i główna bohaterka :/

Ogólnie: nie spodziewałam się takiego przebiegu scen, jednak mogę powiedzieć na koniec, że jak na polski film (co rzadko mi się zdarza), to jest co polecać. Naprawdę wprowadza w stan przemyśleń, ale największe wrażenie podejrzewam, to zrobił na osobach starszych.. Uważam, że właśnie do nich kierowany jest ten obraz.

ocenił(a) film na 7
hellishgirl

Mnie się ten film bardzo spodobał, choć mam raptem 20 lat. Widocznie jestem staruszką mentalną:P Wszystko jest kwestią gustu. Ja np. nie cierpię filmów akcji, które są o niczym. Lubie spokojne, kameralne filmy, które skłaniają do myślenia. Rewers skłania.

ocenił(a) film na 7
mblizard

Oczywiście, zgadzam się z Tobą, że wszystko jest kwestią gustu. ..do osób starszych, ale powinnam dodać, że z pewnymi wyjątkami :) Może lubisz filmy historyczne, dramaty, bo ja właśnie takie bardzo rzadko oglądam. Nie zaprzeczam, że mi się zdarzy..