PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245876}

Robak

Bug
2006
5,4 2,6 tys. ocen
5,4 10 1 2595
7,4 5 krytyków
Robak
powrót do forum filmu Robak

4/10

ocenił(a) film na 4

Bardzo ciężki film, którego i tak da się rozgryźć. Trzeba bardzo uważnie oglądać bo chwilami nie wie sie czy to prawda , czy wyobraźnia. Krótko mówiąc film nie zaciekawił mnie. Kiepska gra aktorów i kiepskie wykonanie cało kształtu.

ocenił(a) film na 4
Aleksia

Gdybym tylko wiedział co to jest sic??
Każdy ma swoje zdanie

ocenił(a) film na 7
primeraP10

A Ty za całokształt powinieneś siedzieć odcięty od sici.

ocenił(a) film na 8
Aleksia

Mam dziwne wrażenie, że jednak mało uważnie oglądałeś albowiem tam przez obłęd wydaje mi się zostało wszystko wyjaśnione.
Trochę mnie również dziwi, iż napisałeś o kiepskiej grze aktorskiej. Wg mnie to jedno z najlepszych uchwyceń szaleństwa totalnego. Uważam, że wprost niesamowicie zagrała tu Ashley Judd, ten obłąkany słowotok i przy tym gesty odpędzania się od robactwa.

ocenił(a) film na 10
zjomal88

Doskonała niesamowicie pasjonująca gra Ashley, fil trzeba obejrzeć od początku do końca, chociaż rzeczywiście nie zrozumie go każdy, tylko ktoś o wyjątkowej wrażliwości i empatii w stosunku do człowieka skrzywdzonego. Fakt, że oglądamy tu powolne staczanie się bohaterki w otchłań obłędu, ale ktoś kto stracił 6 letnie dziecko może totalnie stracić kontakt z rzeczywistością. Złe doświadczenia z mężczyznami, nie kończąca się samotność, a może też długoletnie zażywanie kokainy by zagłuszyć ból doprowadzają ją do tego stanu. Autodestrukcja pokazana w bardzo sugestywny sposób, który wstrząśnie tylko ty widzem, kto zrozumie jej szaleństwo i ból...