PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245876}

Robak

Bug
2006
5,4 2,6 tys. ocen
5,4 10 1 2595
7,4 5 krytyków
Robak
powrót do forum filmu Robak

Jeden z najbardziej popierdzielonych filmów jakie w życiu widziałem !!! Totalny kaszan!!!! Jak mozna zrobić takie badziewie?? Domyslam się ze reżyserem był byly doktor oddziału dla obłąkanie chorych których chciał uwieńczyć swoje dzieło :) Stawiam 2 ale to tylko za role Ashley Judd która mimo wszystko dobrze zagrała! Jednakże zastanawia mnie jedna rzecz... bo nigdy wcześniej nie widziałem jej nago a tutaj rozbiera się w takim gniocie!! Masakra i żenada!!

Adash_2

Ale masz głębokie przemyślenia

ocenił(a) film na 7
Adash_2

sam jestes kaszan. moze i film jest "popierdzielony" [wole okreslenia "popierdolony" "pojebany" albo "zryty"] ale taki mial byc i jest to jeden z lepszych zrytych filmow. ma zajebsite zdjecia , muzyke, klimat... fabula jest moze nie do konca jsna, prawdopodbna i zrozumiala, ale nie o to tu chodzi. ja sie bardzo dobrze bawilem ogladajac ten film. zatsanawiam sie co tak wlasciwie Ci sie w nim nie podobało, bo przez 4 linijki produkowania sie nie napisales co w tym filmie jest takiego, ze nazywasz go "zenada" "masakra" "gniotem" i "kaszanem" .

ocenił(a) film na 1
kangur_msc_CM

Ten film to największe badziewie jakie ostatnio ogladałam. Przede wszystkim najbardziej kuleje scenariusz- jest po prostu glupi. Pierwsza godzina to pseudofilozoficzny bełkot, nudny jak flaki z olejem. Później jest jeszcze gorzej, akcja zmienia tempo o 180%- babka poznała faceta, a trzeciego dnia znajomosci zfiksowała i przejeła jego fobie- śmiech na sali. Po pierwsze nie ma takiej mozliwości. Po drugie lekko naciagane to naprawde delikatne stwierdzenie. Zmarnowany czas, odradzam oglądanie tego chłamu

Venatrix

Po pierwsze ona sama była nieźle szurnięta, a po drugie brała 'coś' co jest wyraźnie sugerowane.

ocenił(a) film na 5
Albertino

proponuję zapoznać się z pojęciami takimi jak psychoza, urojenia paranoidalne. Bardzo często występują u osób zażywających narkotyki, szczególnie stymulanty. Zjawisko czucia robaków pod skórą, na ciele ma nawet własną nazwę-są to tzw. formikacje.

ocenił(a) film na 3
Merkaba

zgadza się: formikacje. moim zdaniem jednak można było takie ciekawe zjawisko ubrać w bardziej interesującą fabułę. jedynie gra Ashey Judd ratuję tą produkcję. kiepskie role drugoplanowe, kiepska muzyka, kiepskie zdjęcia.. film bardzo długo się rozkręca, stopniowo ukazując zagubienie, psychiczną kruchość i słabość bohaterki, przez co ulega wpływowi psychozy przypadkowego faceta.. według mnie odpowiedzialni za ten film powinni zdecydować się konkretnie czy robimy poważny film o psychologicznym podłożu, czy mrożący krew w żyłach thriller z robakami w ciałach bohaterów.. dystrybutor reklamuje film jako horror, a dla mnie to po prostu kiepskie kino psychologiczne i z nieudaną próbą podciągnięcia tego pod thriller.. nie polecam.