Trochę już w życiu filmów obejrzałem, mam na koncie ocenionych ponad 1100 pozycji, ale ten film klasyfikuję do TOP3 najgorszych filmów, jakie kiedykolwiek udało mi się obejrzeć w całości. Ten film jest skandalicznie słaby i głupi. Scenariusz jest totalnie schrzaniony. Nie polecam, ocena 1/10 i zmarnowane prawie 2 godziny życia. Nieporozumienie.
Potwierdzam, ledwo co obejrzałem do końca... Tak durny film chłopaki chcieli chyba coś na wzór psychozy zrobić.... wyszła totalna żenada. Film tragedia.
Zgadzam się absolutnie totalny kataklizm . tak samo uważam że to najgorszy film jaki widziałam .
daje 4, za Shannona , to dobry aktor. No i po tym filmie zachcialo mi sie wymiotowac, zaden film nie wzbudzil we mnie odruchow wymiotnych :>
Ojej a przed chwilą jeszcze było 5 punktów. Przestraszyłeś się swojej zbyt dobrej recenzji? I te wymioty to jest zaleta tego filmu. Nie rozumiem. Film denny - dajesz jedynę. A Ty piszęsz film denny, daję piątkę. he he
rany,pomylilam sie przy ocenie. Zamiast 4 dalam 5 gwiazdek.
4/10 czyli ujdzie, to znaczy kiepski film. I taki moim zdaniem ten film jest.
mnie sie podobał, nie powiem rewelacja ale wciągnął mnie ten schizofreniczny klimat, no i pierwowzór jest czarna komedia
W tym filmie genialnie pokazano narastające szaleństwo i paranoję bohaterów - niestety zawiodła ''cała'' reszta czyli scenariusz i reżyseria ...... no może z wyjatkiem Shannona
on i Ashley Judd bym powiedziała dali rade. Generalnie do połowy film sie ogladało bardzo dobrze, a jak sie zaczęło wariatkowo to już byle by to doleciało do końca. Szkoda że cała historia musiała dotyczyc robali.
Może i oceniłeś 1100 filmów, ale co z tego? Ocenić jest bardzo łatwo - klik i już masz cyferkę, zrecenzować dużo trudniej. Cytat: "scenariusz totalnie schrzaniony". Co to znaczy? Nic. Ogólnik, wyraz negatywnych emocji.