ten film był tak beznadziejny, że nawet nie chciało mi się go oglądać do końca. 1/10...
nie jest to jakiś fantastyczny film, ale ocena 1/10 to juz przesada. Slither to film który kojarzy mi się z Crittersami, Nocą Żywych Trupów etc. Pościągali kilka rzeczy ze wspomnianych filmow, doprawili znakomitymi efektami specjalnymi i wyszedł niezły film. Jak na takie kino jest tu także kilka niezłych dialogów.
6/10
tez sie zgadzam, szkoda czasu. gdybym miala wybierac miedzy tym a myszką miki, wybralabym to drugie, hehe
Ale syf !! omijać z daleka...nie polecam nikomu.Sceny gore owszem są ale słabe:) Kilka tekstów jest dobra ale zdecydowanie za mało żeby film nazwać choćby przeciętnym :(
heh, każdy ma swój gust, a na dodatek każdy ma inny, więc komus się nie podoba na 1/10, a komuś się podoba i da 8/10. Ja go oglądałem w towarzystwie 2 dziewczyn i 2 chłopaków i powiem tyle, że chłopakom i mnie się podobał, jednej dziewczynie też w sumie się podobał,a druga nie mogła wytrzymać i po połowie sobie darowała film.
Ja dalam 2/10.
Wedlug mnie straszny gniot i tyle.
Szkoda czasu na takie badziewie!
Ale kazdy ma inny gust i niech kazdy oceni sam :)
Pozdrawiam
to duzy blad, kazdy film oglada sie do konca. Gdybym ogladal tylko 1sze 30 minut byloby zero, ale ze zobaczylem dalej, jest 6 . Ta produkcja pozniej naprawde bardzo sie rozkreca, powaga
Oglądałem bodajże do godziny, chwile po tym jak weszli do tej szopy i ta "pani" eksplodowała. Dalej nie mogłem, bo mnie zbierało...
Też jestem tego samego zdania, że jak się ogląda to do końca, coś się zaczeło to trzeba skończyć, ale niestety nie w tym przypadku :)
A propo, skąd się tam wzięła ta babka i jaką funkcję pełniła :D Sorry, że tak dociekam, ale chyba czegoś nie zrozumiałam w tym fragmencie filmu ;D
W srodku niej dojrzewaly tytulowe Robale, a gdy juz osiagnely pelna forme to rozsadzily ja od srodka
Oj wybacz, spojrzałam na datę twojej wypowiedzi, więc cofam do ciebie skierowane pytanie :D Ale może ktoś inny mi odpowie?