PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38514}
5,4 12 tys. ocen
5,4 10 1 12449
4,1 13 krytyków
RoboCop 3
powrót do forum filmu RoboCop 3

kilka dodatkowych rzeczy umiescili nowi organizatorzy tego filmu trzeba podejs do filmu z lekkim przymruzeniem oka,poniewaz to film z 1993 roku
bardzo dobry film jak na tamte czasy przeciagniecie filmu do 3 czesci jest jak akurat
ewentualnie moglby ktos zrobic remake historii podobnie jak obecnie Batmana
osobiscie polecam wszystkie 3 czesci Robo Gliny warto zerknac

ocenił(a) film na 6
animal448

Wszystko ok ale jakoś ten Batman mi tu nie pasuje ;)

użytkownik usunięty
Rinzler

Zgadzam sie ANimal448, moja ocenka tez 8. Poprzednie czesci lepsze. Jak na lata 90 to efekty specjalne mogly by byc lepsze. Lata 80 is he best ;D I nawet w 80 lepsze sa efekty niz dzisiaj. No te porownywanie do Batmana to raczej nie potrzebne, Historie Alexa mamy przedstawiona na poczatku jedynki, tyle w temacie ;D

ocenił(a) film na 10
Rinzler

aco ci tu nie pasuje kolego przecierz to zwykla sugestia,moze spotkajmy sie i zabij mnie bo cos napisalem

ocenił(a) film na 6
animal448

To propozycja ? :P

ocenił(a) film na 10
Rinzler

tak to propozycja ale moze tez byc repozycja
pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
animal448

Strach się bać normalnie :D

ocenił(a) film na 10
Rinzler

chodzi o porównanie wzgledem zrobienia od nowa wszystkich 3 czesci przez innego rezysera tak jak to nolan zrobil z Batmanem,wiec czego nie rozumiesz

ocenił(a) film na 6
animal448

Co wy wszyscy z tym Nolanem ?

ocenił(a) film na 8
animal448

Ja też oceniłam tę część 8/10. Film jest bardzo dobry, mimo, że odbiegł od klimatu poprzednich dwóch. Zmiana aktora też nie wywołała u mnie negatywnego odbioru. Uważam też, że ta część Robocopa jest lepsza od np czwartej części Terminatora.