PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38514}
5,4 12 tys. ocen
5,4 10 1 12448
4,1 13 krytyków
RoboCop 3
powrót do forum filmu RoboCop 3

Weller już nie gra RoboCopa, mamy troche głupawą fabułę, dziewczynka zostaje przyjaciółką Muprhy'ego, jest niepotrzebny humor, ale wciąż, to rewelacyjne i dynamiczne kino akcji z klimatem poprzednich filmów.

Przypominajac sobie ten film, przeanalizowałem go dokładnie i wciąż go lubie. Nie widze w nim jakiś wielkich wad. Fabularnie film mnie nie zawiódł, bo szczerze miło było popatrzeć jak OCP, te dupki które przez poprzednie filmy robiły co chciały, teraz dostaja za swoje. Fajnie oglądało się jak ci wszyscy ludzie stawiali im opór. Ogólnie, poczułem ducha tego filmu i uważam go za bardzo dobre zakończenie.

ocenił(a) film na 7
mim1312

fabula może i głupia, ale całość ma swój klimat. Mi też się podobało to że przeciwnikami Robocopa byli goście z OCP. Co do dziewczynki to ta mała fajna była, duże brawa dla aktorki która zagrała tę rolę. Przypominała mi teraz Jodelle Ferland, podobny styl gry aktorskiej, podobna uroda. Ogólnie film fajny moim zdaniem, lepszy niż 2ka

ocenił(a) film na 6
mim1312

Humor był już w RoboCop 2, mi osobiście nie przeszkadza jeśli nie jest przesadzony. Natomiast co kwestii fabuły filmu RoboCop 3, nie jest głupawa. Uważam ze dobrze wpisuje się w to co do tej pory pokazały dwa pierwsze filmy. Niestety jest niedopracowana w kilku kwestiach. Sam film ma też wady, a jego największą jest PG-13 jako kategoria wiekowa, a nie mocne R.