Sam już nie wiem - śmiać się czy płakać.
Dokładnie. To jakieś nieporozumienie, takie gnioty jak np. Dzień Niepodległości i Armagedon mieszczą się w pierwszej 500 - przegięcie.
Może i sam Robocop wyglada sztywno i miejscami głupio ale film ten ma jakiś klimat, nawet dziwny dzwięk ( strzałów) go poteguje. Osobiście najlepszy jest początek zanim główny bochater zostaje Robocopem, potem to juz róznie.
Jest to napewno jakiś klasyk, zą sam obejże go powtórnie.
Robocop to klasyk. Ja to oglądałam jak jeszcze szczylówą byłam, ale do tej pory pamietam jakie wrażenie wywarł na mnie ten film!
Ja mam odświeżoną wersje reżyserską także także wszystko pięknie się ogląda. Też jestem załamany tak niską średnią ;/
oceniane przez dzieci przyzwyczajone do poziomu efektow na nie niższym poziomie niż avatar.
a robocop to klasyka i nic tego nie zmieni !niech sobie bedzie nawet na ostatnim miejscu w rankingu. moga go nawet jechać wszystkie dzieci neo i wszyscy zwolennicy 'ambitnych' filmów. ja wiem swoje i tak jak robocop, mam do tego stalowe nerwy !
fajnie. pare miesiency temu to mialo ocene chyba 7.7 czy cos takiego. czemu jak ktos sie uweźmie na jakis film to inni go sluchają?
Moment, Wszyscy uważamy, że ten film to na prawdy stary dobry kawał klasyka, a tutaj... ocena o lol lul ?
Genialna scena "śmierci" Murphiego, jak na tamte czasy realistyczna i bardzo brutalna.