PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=545023}
5,9 12 tys. ocen
5,9 10 1 11704
5,2 6 krytyków
Rock of Ages
powrót do forum filmu Rock of Ages

Filmu jeszcze nie widziałem. Ale dostępny soundtrack już przesłuchałem i musze przyznać
żę naprawde bardzo mi się podoba. Nie porównuje do oryginałów tych piosenek bo nie o to
tutaj chodzi, choć nie będe ukrywał że niektóre wersje podobają mi się równie co oryginały.
Dlatego właśnie odwiedze kino w momencie premiery. Chodź nie będe ukrywał - bardzo
cenię sobie Toma jako aktora i to jest kolejny powód.

Ethan92

Piosenkę: I Want to Know What Love Is zaśpiewał zarąbiście. Bardzo mi się podoba ta wersja.

Ethan92

ja wiem, wlasnie skonczylam przesluchiwac powiem szczerze: jestem rozczarowana. bardzo nieciekawe wykonanie, zreszta tom cruise w ogole mi do roli rockmana nie pasuje (nie cierpie tego aktora....:S).
nie wiem czy sie zdecyduje obejrzec ten film, mimo ze muzyka z lat 80 i w ogole cala epoka jest jedna z moim ulubionych w historii muzyki.
co do wykonan: don't stop believing czy anyway you want it - jak dla mnie zdecydowanie wygrywa Glee ze swoimi remakami :)

modrena

Według mnie najlepsze to :

More Than Words
Here i Go Again
Rock You Like a Hurricane
Pour Some Sugar On Me

Też osobiście musze przyznać że nie mogłem uwierzyć z początku że Tom śpiewa w niektórych kawałkach. Ale poradził sobi świetnie (przecież jest aktorem)

ocenił(a) film na 8
Ethan92

powiedzcie mi co to za kawałek który Tom śpiewa na końcu trailera? ;>

flake

Sprawdź "Wanted dead or alive" z repertuaru Bon Jovi

ocenił(a) film na 8
rena1984

tak jest to ten kawałek! dziękuję za pomoc ;)

flake

Nie ma sprawy ;)

ocenił(a) film na 4
Ethan92

Ja już widziałam film ;) Bardzo fajny, ale Toma trochę jest mało, więcej jest wątków z innymi aktorami. Premiery w Polsce bym się chyba nie doczekała ;)