ale mi ten film się naprawdę podobał, może nieco przewidywalny, ale zabawny, pewnie dla innych
będzie to zgroza, ale taki jest mój poziom humoru ;P
Serdecznie polecam :)
Mi również - co by o Sandlerze nie mówić, że jest głupkiem itp (z czym ja się nie zgadzam), to poczucie humoru w jego filmach jest bardzo dobre a sam gra naprawdę wartościowe postacie, takie rodzinne :)) No i ma świetne teksty, chociaż tutaj wszyscy nieźle sobie wrzucali :)
widze, ze wszyscy podobnie jak zreszta ja sam mieli sceptyczne podejscie: "obejrzec czy tez nie?":-))))) Krytycy film jak zwykle osr...li od A do Z a mi sie cholernie spobobal - duza dawka smiechu, pelen relax. W sam raz na weekend!! ;-)
Super super super. Sikałem ze śmiechu,wciągnął mnie na maksa. Kilka żartów językowych naprawdę śmiesznych. Najbardziej przypadł mi ten z "L word" (serial)
Jebło!
To pierwszy film z Sandlerem na którym naprawdę dobrze się bawiłam. Przewidywalny? Co z tego! Mądry, zabawny i wzruszający film,
To nie komedia a komedia romantyczna, ale dobra :) było dużo fajnych momentów ale tego można było się spodziwać po Sandlerze :)
Rozkrecil sie film ;) bardzo milo sie ogladalo. Barrymore byla tu urocza, choc nie szczegolnie za nia przepadam.
Nie tylko Ty masz taki poziom humoru ;) Film super! Świetnie się na nim bawiłam :D