6,9 75 tys. ocen
6,9 10 1 75259
5,6 7 krytyków
Rodzinne rewolucje
powrót do forum filmu Rodzinne rewolucje

ale mi ten film się naprawdę podobał, może nieco przewidywalny, ale zabawny, pewnie dla innych
będzie to zgroza, ale taki jest mój poziom humoru ;P
Serdecznie polecam :)

ocenił(a) film na 9
kasiunia1599

Też jestem szoku, ale ten film napradę mi się podobał - uśmiałam się do łez!

ocenił(a) film na 8
kasiunia1599

Mi również - co by o Sandlerze nie mówić, że jest głupkiem itp (z czym ja się nie zgadzam), to poczucie humoru w jego filmach jest bardzo dobre a sam gra naprawdę wartościowe postacie, takie rodzinne :)) No i ma świetne teksty, chociaż tutaj wszyscy nieźle sobie wrzucali :)

ocenił(a) film na 7
kasiunia1599

widze, ze wszyscy podobnie jak zreszta ja sam mieli sceptyczne podejscie: "obejrzec czy tez nie?":-))))) Krytycy film jak zwykle osr...li od A do Z a mi sie cholernie spobobal - duza dawka smiechu, pelen relax. W sam raz na weekend!! ;-)

ocenił(a) film na 8
kasiunia1599

Super super super. Sikałem ze śmiechu,wciągnął mnie na maksa. Kilka żartów językowych naprawdę śmiesznych. Najbardziej przypadł mi ten z "L word" (serial)

Jebło!

ocenił(a) film na 7
kasiunia1599

To pierwszy film z Sandlerem na którym naprawdę dobrze się bawiłam. Przewidywalny? Co z tego! Mądry, zabawny i wzruszający film,

ocenił(a) film na 9
kasiunia1599

To nie komedia a komedia romantyczna, ale dobra :) było dużo fajnych momentów ale tego można było się spodziwać po Sandlerze :)

ocenił(a) film na 7
kasiunia1599

Rozkrecil sie film ;) bardzo milo sie ogladalo. Barrymore byla tu urocza, choc nie szczegolnie za nia przepadam.

ocenił(a) film na 8
kasiunia1599

Zgadzam się,dobra i naprawdę zabawna komedia :)

ocenił(a) film na 8
kasiunia1599

Nie tylko Ty masz taki poziom humoru ;) Film super! Świetnie się na nim bawiłam :D

użytkownik usunięty
kasiunia1599

hehe :) szydera na max :) uwielbiam takie komedie :)