Rok pierwszy

Year One
2009
5,5 37 tys. ocen
5,5 10 1 36555
2,9 9 krytyków
Rok pierwszy
powrót do forum filmu Rok pierwszy

Tak porąbanego filmu nie widziałem. Żałuje ze go oglądałem jakoś go zmęczę ale nie polecam jest naprawdę do niczego. dziwie się aktorom ze grali w takim filmie ale ci co graja w nim są zupełnie nieznani i na pewno na tym filmie nie wypłyną. Dziwie się tez bardzo bo przeplatają się w nim watki religijne z Biblii nie wiem co ma ja Historie biblijne z tym filmem wspólnego. Strata czasu. jednym słowem gniot filmowy

sebastiannycz

Zgadzam się. GNIOT!

ocenił(a) film na 10
sebastiannycz

Wy tak na serio? I z tymi "wątkami religijnymi" też?
Jak dla mnie, to film rewelacyjny, widziałem go 2 razy, dzisiaj puszczę sobie 3eci raz. Jack Black jak zwykle świetny 10/1o.

sebastiannycz

Obawiam się, że kolega chyba niewiele komedii widział. Nie mówię tego uszczypliwie, ale jest co najmniej z kilkanaście bardziej porąbanych komedii. Ogólnie wątki biblijne są tutaj wpasowane dość płynnie. Nie są na pierwszym miejscu. Ten film nie ma za zadanie nikogo obrażać z całą pewnością. Oczywiście film może się Wam nie podobać, ale określenie go mianem gniotu to jednak chyba lekka przesada. Ja osobiście zdecydowanie polecam. Film lekki i przyjemny. Nie za głupi, nie za mądry, ale jest ok :)

ocenił(a) film na 1
jim_k

Fajnie ze masz swoje zdanie nie jestem zły ani nic tych rzeczy na pewno są ludzie którzy lubią tego typu filmy a co do komedii mam ich sporo w swoich zbiorach filmowych ale bardziej interesująca mnie horrory i przygodowe oraz Fantazy a z komedii lubię komedie polskie i komedie romantyczne. Zapraszam do listy moich znajomych będzie mi milo pozyskać nowego pasjonate filmów. Pozdrowienia z Beskidu Niskiego.

ocenił(a) film na 3
sebastiannycz

również się zgadzam z tym ze ten film to TOTALNY GNIOT !!!