Ja nie rozumiem, co ludzie widza w tym filmie. Obejrzalem go ze wzgledu na ocene ponad 6 na filmwebie i bardzo sie zawiodlem. Film 2h caly czas w szaroburych kolorach o facecie ktory probuje rozkrecic biznes olejowy, ale caly czas go okradaja (nawet caly film chodzi w szarobezowym plaszczu do koloru calego filmu). Zero zwrotow akcji, zero napiecia. Film o ... wlasciwie nie wiem czym. Bezradnosci? Probie zaradnosci? Jezeli ktos oczekuje filmu zaskakujacego, z akcja to szkoda czasu. Jedna wielka monotonia z moze 5min poscigiem i kilka kadrow na krzyz : dom bohatera, firma, prokuratura i to by bylo na tyle.
heh no kolego a czego Ty oczekiwałeś? to nie film akcji, Vegę sobie obejrzyj XD, dobry film, z dobrym przesłaniem, że droga na skróty nie jest dobra, uczciwość popłaca i dobra karma zawsze w końcu wróci, budujący film, dający nadzieję że warto kroczyć drogą dobra ku światłości, masz tam obraz lat 80tych w USA, brudny, bezkompromisowy, ciężki świat, poza tym zima więc nie oczekuj kolorowych, ciepłych widoków, jak dla mnie ciekawy film z wciągającą fabułą, klimatyczny, z 8/10 bym dał