PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566438}

Roman Barbarzyńca

Ronal barbaren
2011
6,1 31 tys. ocen
6,1 10 1 30537
4,7 6 krytyków
Roman Barbarzyńca
powrót do forum filmu Roman Barbarzyńca

8/10

ocenił(a) film na 8

Na początku miałem opory aby włączyć ten film, ale gdy w końcu do tego doszło to............. - po prostu mile mnie zaskoczył.
Ja osobiście świetnie się na nim bawiłem aż do samego końca napisów końcowych (dobra nuta z zabawnym tekstem) i myślę że wielu osobom powinien się on spodobać.
Osobiście polecam.

ocenił(a) film na 7
tadecki

ciekawe gdzie można znaleźć piosenkę końcową ;d niezła jest ;d

ocenił(a) film na 7
Szczery69

Proszę cię bardzo o ile już wcześniej nie znalazłeś ;]

http://www.youtube.com/watch?v=dqyMpiaELwc

ocenił(a) film na 7
Shade83

Zgadzam się z załozycielem wątku, animację można spokojnie przełknąć mnie osobiście w paru momentach ubawiła ale ogólnie lubię takie przygodowe opowieści z jajem, więc oceniłem na 7 i nie żałuję, równiez polecam!

ocenił(a) film na 7
Shade83

no juz znalazłem :D ale dzięki :) może komuś innemu się przyda .

ocenił(a) film na 7
tadecki

Bylem zdziwiony humorem,swietnie sie to ogladalo.

ocenił(a) film na 9
tadecki

A w dodatku ciekawe smaczki w postaci nawiązań do filmów - od Asterixa i Conana po Terminatora. Jak by się uważniej przyjrzeć to jeszcze i Mortal Kombat się znajdzie :) Polecam szukanie

ocenił(a) film na 7
tadecki

A filmu w Polsce pewnie nie będzie. Szkoda, że tak rzadko teraz ktoś nagrywa animacje nie dla dzieci.

ocenił(a) film na 9
Bodzepor

Właśnie, animacja nie dla dzieci, niektórzy wiedzieli już w marcu, a niektórzy budzą się w tej kwestii dopiero w kinie. Nieźle, po duńsku zrobione, ale dla dzieci nie za bardzo.

ocenił(a) film na 7
gerd_fw

Popieram. Jak już to dla dużych dzieci, wielbiących starego dobrego Conana, kicz lat osiemdziesiątych i/lub metal. Jak dla mnie to powinno mieć znaczek od 12 lat. Młodsze dzieciaki nie ma sensu na to brać.

tadecki

Niezle sie ubawilem! ;) Jajcarski film. Ale nie dla dzieci... Mam nadzieje, ze nie zrobia wersji z dubbingiem.

tadecki

czy wszyscy znają język duński na forum czy są może napisy do tej animacji ?
trailer zachęca no ale produkcja: DANIA ...

ocenił(a) film na 9
tadecki

Zgoda w 100%.