PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566438}

Roman Barbarzyńca

Ronal barbaren
2011
6,1 31 tys. ocen
6,1 10 1 30536
4,4 9 krytyków
Roman Barbarzyńca
powrót do forum filmu Roman Barbarzyńca

9/10

ocenił(a) film na 7

:))) przezabawna bajka dla dorosłych! uśmiałam się że hej! :)))

ocenił(a) film na 1
karymnata

Dla dorosłych - tak, ale tylko ciężko upośledzonych...

ocenił(a) film na 7
oczywazki

jeśli ktoś tak pisze to ma poważne problemy ze sobą.... zero poczucia humoru, czyli jest upośledzony.... przykro mi z tego powodu....

ocenił(a) film na 1
karymnata

Jeśli dorosłego bawią pierdy, jaja i żarty o seksie, to powinno mu być przykro z tego powodu... Z drugiej strony na pomoc takim ludziom jest za późno, do końca życia będą infantylni i dziecinni! Ten film jest dla słabo rozgarniętych gimnazjalistów, ewentualnie opóźnionych licealistów. Szkoda, że Duńczycy próbują kopiować to, co w amerykańskich produkcjach najgorsze... Inna sprawa, że nie dyskutuję w tym wypadku z dorosłym, więc to nie Ciebie obraziłem w poprzednim poście...

ocenił(a) film na 7
oczywazki

ojejku! jaki kij połknąłeś/połknęłaś. Ludzie zawsze śmiali się z takich rzeczy, czasami sobie trzeba odpuścić, wyluzować. A to że są to infantylne żarty to inna sprawa - w każdym z nas jest odrobina z dziecka ;)

ocenił(a) film na 7
karymnata

Myślałem, że to będzie totalne dno, jednak mile się zaskoczyłem. Nawiązania do Władcy pierścieni są zabawne, a do tego niezły dubbing i te masochistyczne oraz gejowskie sytuacje mnie rozwaliły. Film z pewnością dla dorosłych lubiących odmóżdżyć się po ciężkim dniu. Jak dla mnie 7/10

oczywazki

Jak widać sam jesteś mało rozgarnięty. Każdy ma człowieku swój gust. Chcesz wyrazić opinie ? Ok, ale nie trzeba obrażać nikogo!

ocenił(a) film na 1
x3kuniax3

Dziękujemy za te licealne lekcje etyki... Chociaż na katechezie pewnie mówią to samo...

ocenił(a) film na 7
oczywazki

Ehhh odezwał się WAŻNIAK....

ocenił(a) film na 7
karymnata

Bajka dla dorosłych, czyli odradzasz oglądanie jej z 8 letnim dzieckiem?

ocenił(a) film na 7
elo84

Oj nie!

ocenił(a) film na 7
karymnata

Ech, szkoda bo siostrzenica się troszkę zagrzała na tą baję. :-\