PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566438}

Roman Barbarzyńca

Ronal barbaren
2011
6,1 31 tys. ocen
6,1 10 1 30537
4,7 6 krytyków
Roman Barbarzyńca
powrót do forum filmu Roman Barbarzyńca

Oglądałem ten film w sieci. I nie wiem jaki jest sens tego filmu.
Chyba twórcy chcą zapoznać dzieci z erotyką i sexem.
Musiałem zasłaniać oczy, jak Roman uprawiał seks z królową amazonek!
Także apleuję do wszystkich rodziców chcacych puszczać film dzieciom- nie róbcie tego
Moim zdaniem "Romana" zrobiono na poziomie "Happy Tree Friends" tylko, że nie zabijają się, tylko pokazują sceny erotyczne!!!!!

ocenił(a) film na 8
mzelek_filmaniak

Haha, skoro zadajesz sobie trud, żeby wejść na forum i napisać komentarz PO obejrzeniu filmu, następnym razem wejdź i przeczytaj komentarze PRZED seansem. Tu już tyle słów napisano o erotycznym przekazie animacji, że Twój komentarz jest i zbędny, i nie wnosi kompletnie nic nowego do dyskusji o filmie.

mzelek_filmaniak

Jeśli jesteś dzieckiem to ok, nic do ciebie nie mam, ale jeśli jesteś rodzicem to żal mi ciebie:
1. Nie było pokazane żadnego seksu
2. Zamykać oczy na scenach z bajki na której nic nie było ?? Nie widziałeś chyba zwykłej komedii romantycznej od 12 lat.
Zgadzam się to nie jest film dla małych dzieci.

ocenił(a) film na 2
AsunaSun

Mam 13 lat i bylo pokazane, jak Roman uprawial seks z królową amazonek
A film czemu nei jest dla malych dzieci?

ocenił(a) film na 8
mzelek_filmaniak

A czy każdy film animowany musi być dla dzieci?

ocenił(a) film na 2
selena_14

NO CHYBA NIE

mzelek_filmaniak

Żadnej sceny seksu nie było...

ocenił(a) film na 7
BloodyDG

A może on po prostu nie wie co to seks ... Miałam koleżankę, która mówiła że jej siostra w ciążę przez spodnie zaszła , więc wszystko jest możliwe.

ocenił(a) film na 7
mzelek_filmaniak

UWAGA mzelek_filmaniak WAŻNE INFO DOT. ROMANA :
Film jest przeznaczony dla osób od 15 lat . Więc teraz przestaniesz przeżywać?

ocenił(a) film na 2
Anna_

Oks

ocenił(a) film na 10
mzelek_filmaniak

:D dobry jesteś bez urazy ale trochę mi cię żal masz 13 lat i nie wiesz zapewne nie wiesz jak ludzie się rozmnażają seks to naturalna sprawa a jeżeli chodzi o bajkę to że jest od 15 lat to i tak przesada gdyż żadnego seksu tutaj nie było ludzie nie latali nago gdzie na odcinkach cejrowskiego gdzie program jest od bodajże 12 lat kobiety potrafią mieć gołe piersi
jeszcze inna sprawa większość osób w twoim wieku to grało w jakieś normalne gry a nie w tego minecrafta który jest wręcz beznadziejny ale cóż to nie twoja wina że twoi rodzice nie dają ci dojrzewać obstawiam że twój ojciec jest bardzo zarobiony a matka myśli że im później się o pewnych rzeczach dowiesz im lepiej a to właśnie najgorsze w świecie co może być jak chodziłem jeszcze do podstawówki to pamiętam że w ostatniej klasie właśnie 6 moi koledzy już oglądali filmy erotyczne mimo iż że to niby jest nie dozwolone że miałem jakąś patologiczną podstawówkę ale taka prawda nie znałem osoby która tego nie robiła chyba że jakaś dziewczyna bo mężczyźni niby dojrzewają dłużej ale szybciej oglądają się za dziewczynami niż na odwrót też