żarty zawarte w tej produkcji są na poziomie gimnazjalisty, a sceny dla homoseksualistów będą odpowiednie. w prawdzie nie wytrzymałem nawet do połowy, ale uważam że bajka jest tylko i wyłącznie dla idiotów. Osobiście humor przypomina mi ten z filmu Rrrr... który wyłączyłęm również po kwadransie. aż strach ilu tępych ludzi mamy w kraju, skoro ocena jest na poziomie 6. osobiscie odradzam i wystrzegam bo można zwymiotować już po pierwszej scenie.
Rrrr też nie dałem rady, ale ten jest całkiem głupio-śmieszny. Taki rodzaj filmu i w taki też sposób trzeba do niego podejść. Chyba nie spodziewałeś się ambitnego filmu, co?
To, że ktoś lubi takie poczucie humoru jak w tej bajce to nie znaczy, że jest tępy, Twoja wypowiedź świadczy o Twoim poziomie intelektualnym a wydaje mi się, że nie jest on zbyt wysoki, pozdrawiam!
Mógł by być dobry film jakby nie był tak zboczony, rodzicom lepiej trzymać dzieci zdała od takich filmów. Tak jak skomentował slaska351 film produkowany lub nadzorowany przez homoseksualistów.
tak tak, aż strach ilu mamy idiotów i homofobów w tym kraju...
poważnie, to uważam że napisałeś straszne bzdury. owszem, jest to bajka dla dorosłych raczej, humor jaki jest, nie musi każdemu pasować, mnie się podobało i ze swojej strony polecam.
a co do tych homoseksualistów to po prostu żart jakiś. jak takie rzeczy cię brzydzą, to szczerze współczuję.