ucieczka przed wymiarem sprawoedliwości oraz czyn pedofilski za który nie chce ponieść odpowiedzialności.
Bzdury wypisujesz!!!!! sama Samantha w wywiadzie telewizyjnym powiedziała, że mieli do czynienia ze skorumpowanym wymiarem sprawiedliwości! Poza tym do seksu doszło za obopólną zgodą! Dziewczyna już od dawna współżyła z mężczyznami, o czym doskonale wiedziała jej matka! Ale w tym wypadku (z Polańskim) liczyła na duże odszkodowanie, więc rozdmuchała sprawę! Nie chcę tu bronić Polańskiego dlatego proponuję sięgnąć do autobiograficznej książki pt ,, Roman" Na pewno nie był to czyn pedofilski!!! Polański pedofilem nie jest!!!!
Ty wypisujesz bzdury. Fak jest jeden planski zgwałcił, przedtym upijając osobe niepełnoletnia i prefidnie ja wykorzystał. Wiedział zboczeniec co robi. Wzgledem prawa jest pedofilem. Uciekł bydlak i zyje lekko a koledzy go tylko usprawiedliwiają. Ohyda.
nie rozmawiam z ludźmi przesiąkniętymi jadem!!! Zajmij się klerem katolickim tam masz typowych pedofilii
a Ja nie rozmwaiam z mętami, które każdą plugawośc usprawiedliwiaja. katolikiem nie jestesm wstrętny przesiakniety zgnilizna moralna cieciu.Spadaj więc
polański niczym sie nie rózni od pedofili w kosciele. Może tym, że miał wieksze mozliwości korzystając ze sławy io ściągając do siebie ofiarę pod pretekstem kastingu. fe.
Masz rację, ale to, że zrobił kilka filmów nie czyni z niego świętego, nie do ruszenia. Kazdy za swoje czyny powinien odpowiadać. On tez. Jest zwykłym degeneratem uciekającym przed wymiarem sprawiedliwości.
Gdybyś była zainteresowana sprawiedliwym ocenianiem innych, z pewnością zapoznałabyś się z kulisami tej idiotycznej historii z 13-latką, zamiast bezpodstawnie obrażać dobre imię jednego z największych polskich artystów naszych czasów. Mam cichą nadzieję, że ktoś Cię porządnie przewierci w najbliższym czasie, może to pomoże ;)
Tak... "Lowca" to niewątpliwie rodzaj żeński, kobieta ze mnie, jak się patrzy :P Tylko człowiek skrajnie nieodpowiedzialny i pyszny może napisać o Polańskim, że jego życie to ucieczka przed wymiarem sprawiedliwości. Łatwo rzucać oskarżenia, trudniej zajrzeć do źródeł i poszukać nieco prawdy o historiach takich, jak ta z udziałem Polańskiego. Nikt nie mówi, że facet jest "nie do ruszenia"... Jest, a jakże: niektórzy po dziś dzień uważają go za współwinnego mordu na Sharon Tate. Czy z tą "teorią" też jesteś zaprzyjaźniona? Sens tego haniebnego oskarżenia jest niewiele słabszy niż tego o "gwałt". Skąd tyle szewskiej pasji, aby ogłaszać człowieka "zwykłym degeneratem", skoro sama "poszkodowana" uważa, że Polański jest bez winy. Zastanawia, czy powiedziałabyś mu to prosto w twarz, gdyby posadzić Cię przy nim do jednego stolika w restauracji. Każdy za swoje czyny powinien odpowiadać - Ty też. Byłabyś purpurowa ze wstydu.
tylko człowiek skrajnie nieodpowiedzialny broni zwykłego przestępcy. Wstydziłabyś się, jesteś śmieszna ignorantka.
Kotku... jestem mężczyzną, ustalmy to raz na zawsze, bo na poprzednią moją sugestię odnośnie tego okazałaś się zbyt mało podatna ;)) Modlić, jeśli ktoś ma takie potrzeby, można się ewentualnie za rzetelność Twojego najeżonego sumienia ;) I tak się nie dogadamy, Roman Polański wielkim człowiekiem jest, pozdrawiam ;)
Szkoda nerwów na dyskusję z kimś, kto z czyjegoś życia zauważa tylko "ucieczkę przed wymiarem sprawoedliwości oraz czyn pedofilski za który nie chce ponieść odpowiedzialności".
To znaczy dyskusja nie jest możliwa w ogóle.
Było, minęło, czasami człowiek da się ponieść i zaczyna romansować z takim hienowatym marginesem. Roman Polański wielki jest, pozdrawiam.
I nie poniesie, bo "amerykański" wymiar sprawiedliwości jest w dużej części opanowany przez żydostwo. Te ciągłe listy gończe, te aresztowania to gra pod publiczkę, żeby głupie goje myślały, że goje i żydostwo są równi wobec prawa. Gdyby Amerykanie chcieli, żeby ten Żyd był u nich, już dawno by tam był i gnił w lochu.