Roman Polański. Ścigany i pożądany

Roman Polanski: Wanted and Desired
2008
6,9 3,7 tys. ocen
6,9 10 1 3670
7,1 12 krytyków
Roman Polański. Ścigany i pożądany
powrót do forum filmu Roman Polański. Ścigany i pożądany

jak widac po smierci Michaela amerykanskim gazetka zabraklo twarzy z rozkladowek i stalego zrodla newsow dnia, tak wiec ktos musial obsadzic wakat glownego pedofila swiata gwiazd straszacego swoja straszna perwersyjna geba dzieci i ich rodzicow z okladek wszystkich amerykanskich szmatlawcow (inaczej polowa z nich bez codziennych newsow i skandali padla by pewnie przed koncem roku), zapewne niebawem znajdzie sie kilka kolejnych ofiar polanskiego, ktore akurat przypomna sobie o gwalcie/molestowaniu z przed 20-15 lat i gotowe beda w zamian za skromne odszkodowanie przebaczyc romkowi dawne krzywdy. Juz widze te wspaniale wielkie naglowki:

"CZLONKOWIE SZKOLNEJ WYCIECZKI PO LATACH POSTANAWIAJA PRZERWAC ZMOWE MILCZENIA, I PODZIELIC SIE Z NAMI SWOJA HISTORIA. Dzis 30 letni andrzej, stateczny mezczyzna ojciec 3ki dzieci, specjalnie dla nas postanawia opowiedziec o koszmarze jaki przed 18 laty przezyl wraz z grupa 20 kolezanek i kolegow kiedy to bedac na wycieczce szkolnej w zakopanem na ktoryms ze szlakow natkneli sie na romana polanskiego.

- To bylo straszne, mowi przez lzy roztrzesiony mezczyzna, bylismy takimi radosnymi dziecmi, takie cos nie powinno przydarzyc sie nikomu... szlismy spokojnie scieszka wzdloz lasu, mezczyzna kontynuuje swoja historie z wielkim wysilkiem, jest niemal na skraju zalamania, kiedy to z pomiedzy drzew wyskoczyl rozman polanski obnazony od pasa w dol... mial w oczach dziki obled... gwalcil kolejno karzde z nas... (wybucha placzem)

tu historia andrzeja dobiega konca, mezczyzna jest zbyt roztrzesiony by mowic dalej, pozniej dodaje jedynie

- zadam jedynie sprawiedliwosci... zadne pieniadze nie cofna czasu i nie naprawia mi dziecinstwa jednak ta bestia powinna odpokutowac za to co nam zrobila, w zamian za skromne odszkodowanie jestem sklonny wybaczyc polanskiemu te wszystkie okropienstwa ktore mnie spotkaly.

dzieki odwadze pana andrzeja kolejne ofiary polanskiego z tamtego pamietnego dnia po latach postanawiaja przerwac zmowe milczenia, z calego kraju naplywaja do nas zeznania pozostalych ofiar."

Ja sam spotkalem kiedys polanskiego, bylo to w zatloczonym autobusie, pomimo tego iz nie bylo tloku pan roman obawiajac sie upadku oparl sie calym cialem o moje plecy, do dzis czuje jego przyspieszony oddech na moim karku. Jezeli jacys dziennikarze sa zainteresowani moja historia prosze o kontakt mailowy- hujwamwdupe@jebanesepy.wp.pl

swoja droga ciekawe czy roman wytrzyma dluzej niz michael i pobije ustanowiony przez niego rekord dlugosci zycia pod nagonka mediow, nim sam strzeli sobie w leb lub przedawkuje jakies antydepresanty.

A pozniej caly swiat ze szmatlawcami na czele bedzie plakac ze odszedl prawdziwy artysta, jeden z najwiekszych tworcow kina, genialny rezyser itp itd. i znowu transmisja pogrzebu w tv, wywiady z rodzina, przyjaciolmi, znajomymi i znajomymi znajomych znajomych w zalobie, film dokumentalny, biografie pisane przez znajomych bliskich znajomych, polki w sklepach zawalone cala filmografia romka, tshirtami kubkami, bokserkami z jego podobizna, i zal i placz i... o! leo di caprio gwalcil male dzieci na titanicu!