Cudowny film na zimowe wieczory. Śliczne aktorki, dobra muzyka, historia może i nie oryginalna, ale to nie ważne, ważne że całość tworzy uroczy obrazek :))
Dzięki Karen za dodanie go do bazy filmwebu :))
Mocno iskrzy między dziewczynami, oczywiście to film branżowy i nie każdemu przypadnie do gustu........
Zgadzam się z calisha_88 film cudowny, a muzyka nieziemska. Może zna ktoś tytuły piosenek z tego filmu ? :)
Odgrzewam temat, potwierdzam, warto obejrzeć, a muzykę można znaleźć bodajże tutaj : http://www.imdb.com/title/tt0961746/soundtrack
Ależ nie ma za co, mnie samej się spodobała ścieżka dźwiękowa, ale wiesz co, przejrzałam tę listę i się okazało, że albo szukać nie potrafię,albo nigdzie tego nie ma:-( Kto wie może ty znajdziesz prędzej:-P pozdrawiam:-)
Szukać pewnie potrafisz, ale znalezienie ich graniczy z cudem... Przejrzałam różne strony i możliwości odnalezienia ich, ale jak na razie nic ;( Przekazałam tą sprawę koledze informatykowi, może jemu się uda :) Jeśli znajdzie to wyślę jakbyś chciała ;)
Hej, już myślałam, że sprawiłam komuś radość, potem się zmartwiłam, że tak szybko się ucieszyłam, gdy mina mi zrzedła jak sama zaczęłam szukać..Ale bardzo się cieszę, że cbociaż listę udało mi się ustalić, twojemu koledze może uda się coś wyszukać i wspólnymi siłami w końcu znajdziemy:-)To się współpraca nazywa:-P Pewnie, że byłabym wdzięczna jakby się coś udało znaleźć, czekam na wieści;-)