a najśmieszniejsze jest to, że ten film miał być przeciw skinom i miał propagować, że są źli, a stał się ulubionym filmem skinheadów! XD
ale ty jestes tępy o_O jesli nie masz o czyms pojecia to sie nie wypowiadaj idioto
Moim skromnym zdaniem, większość filmów o naziskinach ukazuje brudne życie w rynsztokach i chlanie na umór każdego dnia. Jeżęli by chciali wprowadzić w życie swoje poglądy, mogliby się ogarnąc i stworzyć nie jakąś oficjalną partię, bo to nielegalne, ale ugrupowanie, któe pozwoliłoby na zrealizowanie ich celów. A nie każdego dnia upijać się i później leżeć we własnych wymiocinach i kopulować z każdą laską jaka się nawinie, i okiełznać swoją agresje do innych nacji, poprzez ich bicie cy nawet zabijanie.
moj post sie tyczyl goscia ktory napisal - "Film dobry chociaż nic nowego.Wiadomo że skinhadzi to stado imbecyli z wypranymi mózgami i ten film właśnie to pokazuje." i tylko o to mi chodzilo takze nie wiem czemu do mnie to napisales... chyba ze uwazasz ze to zdanie ma sens to nalezysz do grona ludzi jakim jest tez ten gosc, czyli ludzi myslących stereotypowo ktorzy nie mają pojęcia o skinheadach :)
Moja odpowiedź nie miała być kierowana do Ciebie, ale tak ogólnie. I nie jestem osobą myślącą stereotypowo, bo sam nienawidze jak ktoś tak myśli. ;)