ale syf... to nie horror który straszy tylko kolejny z tych beznadziejnych co obrzydzają i sprawiają, że
chce się człowiekowi rzygać ...
Tak chociaż coś się działo :P I były jakieś rozmowy, dialogi... A tu... No właściwie film można uznać za niemy...
Widzę, że komuś tutaj obcy jest termin ''gore''. Horror nie musi straszyć duchami, klątwami, opętaniami czy co tam jeszcze. Są ludzie, którzy lubią kino takie jak to. Nikt Ci nie każe oglądać, więc w czym tkwi Twój problem? Syf to ten temat, kompletny bezsens. Skoro nie lubię fantasy czy tworów takich jak Trzy Metry Nad Niebem oznacza to, że mam odwiedzać strony produkcji o tej tematyce i zaśmiecać forum pisząc ''eee, syf, po co takie filmy kręcą?''. Kręcą, bo najwidoczniej do kogoś trafiają.
Rzeczywiście, gdybym mógł to bym temat usunął, bo przez trzy lata zdążyłem zmienić zdanie xD Jak mawiają: tylko krowa nie zmienia poglądów.
Jeśli chodzi o ten konkretny film, to go nie oglądałem (i raczej go nie obejrzę), więc nie będę się wypowiadał.
Nawet nie zauważyłam, że ten temat jest tak stary. Nie mam w zwyczaju odkopywać wątków sprzed kilku lat.
Zdarza się
Btw. szkoda że nie można usuwać własnych tematów, bo jak teraz patrze co kiedyś pisałem... To szkoda gadać ;)