Po obejrzeniu tego filmu zrobiło mi sie niedobrze poprostu najgorszy film jaki widziałem ale przeciesz to polski film więc niczego dobrego nie mozna sie spodziewać!!!!
PS.TEN GŁÓWNY AKTOR MA MORDE JAK KAPEĆ
Zanim umieścisz taką wypowiedź na forum, radziłabym popracować nad ortografią "przeciesz"...
Poza tym widać nie wszyscy potrafią docenić uroki komedii romantycznych, ta zawierała wszystko: przepiękną muzykę, świetną obsadę aktorską i niezwykłą fabułę!pozdrawiam
trzeba jeszcze wspomnieć o prześwietnych zdjęciach!
btw: mi film podobał się i to bardzo - miło spędzony czas.
To co piszesz to świadczy o tobie że nie masz pojęcia jaki film jest dobry.Zapewne wszystkie polskie filmy ci się podoba.
cytuje: "główny bohater ma mordę jak kapeć", nawet nie wiesz ilu mężczyzn marzyłoby o tym by wyglądać jak Dorociński, hmm skoro uważasz, że jesteś przystojniejszy to widać, że masz zawyżone ego- czy jak to się mówi:) Jak na polski film, jak na polską komedię romantyczną, Rozmowy Nocą to można by powiedzieć - udany film i ja go wszystkim polecam!
Nie jak kapec tylko jak predator :) A tak na powaznie, wiele gniotow widzialem ale takiego to chyba jeszcze nigdy. Oklepana fabula, nuda, zakonczenie mozna bylo przewidziec po 10 minutach filmu, przynajmniej jak to komedia to moglby byc chociaz troche smieszny. Gniot i tyle.