Film przereklamowany nie widziłam niczego gorszego po reklamach w telewizji można domyślić sie końca , zresztą koniec jest pokazany :(((
i co po te reklamy sie pytam ?
reklamy są po to bo twórcy zrozumieli że zrobili niezłe gówn... i że nie odzyskają pieniędzy więc zrobili mnóstwo reklam po których do końca stwierdziłem że film jest beznadziejny, no ale ludzie którzy na filmach się nie znają bo ogladaja filmy np raz na 2 miesiące, nie są w stanie rozpoznać czegoś złego od dobrego więc skoro jest tak reklamowany no to na to idą poza tym ludzie też idą na ten film bo ma premiere w walentynki, a nie którzy nie mają gdzie iść to idą do kina i jak nie ma nic innego to idą na rozmowy nocą. Dla mnie to totalna kicha, gorsze od "dlaczego nie"
Powiedział znawca który ocenia praktycznie tylko seriale(wszystkie części Piły, American Pie, Haloween, Straszny film, itp to też dla mnie seriale).
a czym mam sie sugerować jak nie reklamą filmu :>? dziwne :PP
rekalama jest ujak zawiastun mówi wwszystko albo ze film to totalny gniot albo .. ta druga wersja :-)
Ania reklama jest po to zeby sprzedac produkt, a nie zaprezentowac jego walory artystyczne(niestety).Zatem warto zazwyczaj poczekac na jakies konkretne opinie krytykow, przy czym chcialbym zaznaczyc, ze nie wszystkich. Jest tez troszke prasy na rynko np.:"Kino", internet i szereg ludzi, ktorzy maja podobny gust do ciebie i pomoga ci zorientowac sie w temacie. A jesli dalej bedziesz wierzyc w reklamy to coz...powodzenia
:) Zgadzam sie z toba aniu ale czyż nie prawda ze najlepsze filmy są nie załuważalne a najgrosze robią najwiecej szumu ta regułka czasem sie sprawdza a szczególnie przy polskich filmach które nie są złe np.rezerwat super film reklamy zero i przy reklamie polsatu