odradzam film, niestety zawiodłam sie strasznie, nudy nudy nudy.... z kina nie wyniosłam nic, zero przemyśleń.
A te ich rozmowy, dialogi... kompletna porażka.
Dorociński nie zachwycił... zagrał swoją rolę bez życia, niewiarygodna postać, w moich oczach pociągnął tą komedyjkę na samo dno... niestety.
Różczkę pamiętam z Lejdis doskonale, tam była świetna... daruję jej tę pomyłkę jaką są "Rozmowy..." nie zachwyciła.
Poszłam na film aby się pośmiać, ale niestety nie było z czego:P
odradzam
Film przereklamowany totalnie ;/. Zawiodłam się, poszłam na niego z przymusu ponieważ osobą z mojej klasy czytać się nie chciało ;/ nie wybaczę im tego ;P Zgodzę się z przedmówczynią kompletna pomyłka może Weronka powiedziała parę fajnych tekstów żałuuuuuję.
Mi natomiast ten film bardzo sie podobał i nie żałuje że na niego poszłam z chłopakiem, ponieważ to piękna powieść o miłości:) Ja go polecam wszystkim i zakochanym i tym samotnym, buziaki
Film byłby lepszy gdyby nie niektóre teksty niewiadomo skąd wzięte i zachowania (widział ktoś w naturalnym środowisku kobietę poprawiającą koloryt swoich sutków za pomocą czerwonej szminki??). Też sie rozczarowałam. Film dla mnie naciągany i nieprawdziwy, nie było z czego się śmiać i koniec taki jakby go nie było. Cieszę się że zaraz potem obejrzałam 27 sukienek to przynajmniej z kina wyszłam z zadowoloną miną