Boże nosz co za bubel!!!!!!!!! W życiu niewidziałem nic bardziej podobnego do gówna niż to!!!!!!!!!!!!! Niemam bladego pojęcia po co ten film powstał!!!!!!!!!!!! Jego oglądanie mija się z jakim kolwiek celem!!!!!! Ten film to poprostu wielka pomyłka lub okrutny żart!!!! Nie przypomina on ani komedi ani horroru!!! To nikczemne bez płciowe gówno!!! W życiu niebyło mi tak szkoda dwóch godzin poświeconych na film, a po tym filmie czuje ze poprostu zostały mi one wyrwane!!!!!! Naprawde dał bym wiele żeby ten czas odzyskać i niemieć nic wspulnego z tym "FILMEM"!!!!!!!! Okrutna klapa!!!!!!!!! Naprawde szkoda zawracać nim sobie głowe... Moja ocena to mniej niż 1 ponieważ niżej się nieda upaśc!!! Nie oglądajcie tego pod żadnym względem!!!!!!!!!!!!! Strzeszcie się bo srogi będzie wasz los!!!!!!!!
Popieram Cię w 100%!!! Ten film to istna pomyłka i tyle. Do plusów można zaliczyć tylko to, że jet na faktach autentycznych i tyle,a pozatym to same minusy, min słaba gra aktorów, sceny zabijania, to wręcz śmieszne, po rostu istna komedia, dawno już takiego zrytego Horroru nie oglądałem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!