Sędzia

The Judge
2014
7,6 167 tys. ocen
7,6 10 1 166788
6,7 31 krytyków
Sędzia
powrót do forum filmu Sędzia

Kto Waszym zdaniem zagrał lepiej? Robert Duvall czy Robert Downey Jr. ?

ocenił(a) film na 7
nessa88_2

Myślę że Robert Duvall, nie wiem czemu ale mam wrażenie że RDJ gra podobnie jak w wielu innych filmach, taki cwaniaczek ale o dobrym sercu i często robi te same miny np. wytrzeszcz oczu. Natomiast Robert Duvall to klasa sama w sobie, choć widać że lata świetności ma za sobą to nadal trzyma wysoki poziom.

ocenił(a) film na 10
nessa88_2

Witam ,przepraszam że sie tak podpinam z tak banalnym problemem ,ale czy ktos może mi napsiac gdzie do jasnej holery znajduje się teraz odpcja DODAJ KOMENTARZ w tym burdelu bo chyba inaczej nie da sie nazwac nowego wygladu filmwebu PORAŻKA!Chciałem napisac ze film ten to absolutne ARCYDZIEŁO a dwaj głowni aktorzy Oskary murowane jak nie to dziejowe nieporozumienie będzie!

ocenił(a) film na 8
lupus198116

Przy napisie "Forum" masz + w kole ;)

ocenił(a) film na 10
filmowy_laufer

Dziękuję Ci dobry człowieku 34 lata na karku robią swoje już bliżej niż dalej niedługo pewnie zejdę oczy już nie te lol dziękuje pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8
lupus198116

To dobrze, że jeszcze widzisz, moi rodzice mają po 48 lat i nie wiem czy zobaczyliby napis forum ;)

lupus198116

Obok liczby wątków na forum jest ledwo widoczny plusik, to to :o)

Film fantastyczny, mnie jednak bardziej podobał się Downey Jr. ale film ogólnie dobrze zagrany, bez amerykańskiego dramatyzmu.

ocenił(a) film na 8
nessa88_2

Robert Downey Jr. :)