PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=286244}

Słaby punkt

Fracture
2007
7,6 166 tys. ocen
7,6 10 1 166047
6,5 44 krytyków
Słaby punkt
powrót do forum filmu Słaby punkt

hopkins jak zawsze niedoscigniony ale i gosling spoko ;) bardzo fajny film napiecie jest akcja jest wiec polecam:P

użytkownik usunięty
Richie25

Zgadzam się. Hopkins w roli podobnej (i równie świetnej) do Hannibala Lectera w "Milczeniu owiec". Gosling też dobry. Uwielbiam filmy z tego typu klimatem (Mr Brooks, Perfect Stranger)

ocenił(a) film na 10

Film fajny tylko jeden mała szczegół mi przeszkadzał. Od samego początku przewidywałem gdzie się podziało narzędzie zbrodni :/ Myślę ,że dużo osób które oglądają np. CSI miały taki sam problem jak ja.

ocenił(a) film na 8
Kochan_2

Miałem to samo, moje pierwsze przypuszczenie było trafne, chociaż nie oglądam CSI ;) Jest taki mały paradoks polegający na tym, że mimo tego iż myślimy że znamy haczyk z filmu jednak chcemy aby film zaskoczył czymś innym, czego się nie spodziewaliśmy. Jednakże, gdy rozwiązanie filmu pokrywa się z naszym przypuszczeniem jesteśmy zadowoleni że od początku wiedzieliśmy o tym ;). Gdyby nie to, że byłem w stanie przewidzieć zakończenie dałbym 9. A tak 8/10. Chociaż z drugiej strony dobrze że film ma dosyć logiczne wyjaśnienie, bo nie raz rozwiązania thrillerów są z kosmosu.

Gilgamesh

Bardzo fajny - 8/10. Napiecie, aktorstwo, dialogi, intryga, wszystko na poziomie. Hopkins świetny:D

ocenił(a) film na 7
Kochan_2

Ja nie oglądam żadnych seriali kryminalnych ale z tą bronią od początku wiedziałem co się stało ;< i jak dla mnie to wcale taki mały szczegół nie był.