PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=286244}

Słaby punkt

Fracture
2007
7,6 166 tys. ocen
7,6 10 1 166027
6,5 44 krytyków
Słaby punkt
powrót do forum filmu Słaby punkt

Wielokrotnie spotkałem sie na Filmwebie wśród tematów przy wielu filmach "jak na swój garunek ..." . Niech ktoś mi powie co to oznacza? Wg mnie film ocenia się jako film, jako całokształt, a nie za gatunek/gatunki będące w tym filmie. Chociażby "Słabego punktu" nie będziemy przecież oceniać jako komedii gdyż komedią on nie jest...I to nie o to chodzi że się czepiam, ale wg mnie jest to bezsensu. A np Ceremoania rozdania ocsarów...nie ma takich kategorii jak najlepsza komedia, albo coś podobnego. Gatunek jest podawany po to aby uzmysłowić osobie chociażby chcącej iść na seans do kina jaki jest to film i czego możemy sie spodziewać, czy się mylę??

Przechodząc do filmu jest on super...ja dałem mu 9 ponieważ strasznie mi się on spodobał. Co prawda Goslinga jako aktora podziwiam i życzę mu jak najlepiej, a przyznam ze jest to mój Ulubiony aktor.

jakub46

Innym nie pasują thrillery, dramaty czy inne gatunki w związku z czym katalaogują film jako dobry jak na swój gatunek. Chociaż i to lepsze niż wstawienie niskiej oceny ze wzglądu na swoje gusta. Oczywiście uznaje to z mnijsze zło i nie pochwalam.