PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=286244}

Słaby punkt

Fracture
2007
7,6 166 tys. ocen
7,6 10 1 166047
6,5 44 krytyków
Słaby punkt
powrót do forum filmu Słaby punkt

Rozczarowanie

ocenił(a) film na 5

Słaba fabuła, mało wciągający film, gra aktorska niektórych porażka ... i niepotrzebne wątki, które nic nie wnosiły do sprawy. Dużo poniżej oczekiwań.

ocenił(a) film na 5
bryszka

Zgadzam się. Ten film to zmarnowany potencjał. Dialogi mogłyby być znacznie lepsze. I od początku rozśmieszał mnie na siłę wciśnięty dramatyzm (muzyka, ujęcia), który trącił jakąś parodią. Do końca nie dałam rady "wejść" w ten film ani zidentyfikować się z jakąkolwiek z postaci.

n_girl

Aż tak źle ? Łzy wzruszenia mnie zalali oczy. Myślał ja , że to dobry film ... Sumsiad mówił .

ocenił(a) film na 5
laguardia

Ależ Panie kochany wzruszać się można proszę bardzo niezależnie proszem Pana od jakości filmu, absolutnie! A pozdrówcie Pan sumsiada też, jak zdrowie?

bryszka

Mało wciągający? A mnie wciągnął bardzo. Najwyraźniej to cecha umysłu widza, a nie filmu.

Wielowątkowość jest generalnie zaletą. Przy ambitnych dziełach jest nieomal wymagana.
"Miś Uszatek" miał wprawdzie tylko jeden wątek, ale to była bajka, no i opinie ekspertów na jego temat są podzielone.

ocenił(a) film na 10
bryszka

no cóż.... :))))) jaki widz taka recenzja... no bo w którym momencie ta słaba fabuła ? w którym momencie te słabe wątki ? i w którym momencie poniżej oczekiwań ? no chyba iż film ogląda się już po recenzjach :))) tak jak to robią w 60 % recenzenci :))) 8/10 POLECAM