PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=286244}

Słaby punkt

Fracture
2007
7,6 166 tys. ocen
7,6 10 1 166027
6,5 44 krytyków
Słaby punkt
powrót do forum filmu Słaby punkt

doceniać Goslinga jako aktora. Najpierw świetna rola w ,,Zostań" a teraz tu. Do tej pory kojarzył mi się z kolejnym pseudo aktorem młodego pokolenia, który lepiej wygląda niż gra. I może nie miał w ,,Słabym punkcie" jakiejś górnolotnej roli wywarł na mnie dobre wrażenie.
Hopkins to Hopkins, nie ma co komentować zawsze jest genialny. Zresztą uwielbiam go w tego typu rolach, i ten jego spokój, pewność siebie - to zawsze buduje taki specyficzny nastrój.
Poza tym podczas projekcji ani razu nie spojrzałam na zegarek co moim przypadku jest ogormnym sukcesem, gdyż zwykle mam zwyczaj to robić (nawet gdy film jest dobry). Muszę jedynie odjąć gwiazdkę za mało zaskakujące zakończenie.

kkti

A i jeszcze chcę zauważyć błąd w obsadzie: bohater grany przez Hopkinsa to Ted Crawford, a nie jakiś Davies.

ocenił(a) film na 8
kkti

Nie widzialam tego "chlopca" w zadnym innym filmie; ba, nawet o nim nigdy nie slyszalam, ale zagral dobrze, jego bohater byl jak najbardziej przekonujacy...

ocenił(a) film na 9
Rlyeh

bardzo fajnie gra w "fanatyku".polecam ten filmik:)

rybakow

Zgadzam się, w "Fanatyku" Gosling pokazuje jak dobrym jest aktorem .Ja, przyznam szczerze, widziałam ten film<Fanatyk> z jego udziałem jako pierwszy więc nie miałam wyrobionego zdania co do jego umiejętności aktorskich, ale wiem, że dużo osób ocenia go negatywnie choćby po roli w "Pamiętniku" co jest krzywdzące dla tego aktora.

ocenił(a) film na 8
Beta_3

Ja uważam ze we wszystkich filmach gosling jest świetny. rzadko zdarza sie zeby aktor byl tak przekonujacy w kazdym filmie ktory ogladalam... ale nie jestem pewna czy ludzie oceniaja go zle dlatego ze zagral w ,,pamietniku,,. Wydaje mi sie ze w tym filmie tez zagral swietnie . moze duzo osob ,,ocenia go negatywnie,, poniewaz jeszcze nie byl na pudelku albo nie robi nic kontrowersyjnego?;>;>

kkti

Polecam Lars and the Real Girl oraz Fanatyka. Nie dziwne, że dostał nominacje do wielu nagród filmowych, bo jego gra trzyma wysoki poziom. Jeden z lepszych aktorów młodego pokolenia.

ocenił(a) film na 7
kkti

FANATYK,
ZOSTAŃ,
LARS AND THE REAL GIRL,
SŁABY PUNKT
HALF NELSON

To filmy które widziałem z udziałem Goslinga. we wszystkich tych filmach zagrał REWELACYJNIE!!!!
Jest najzdolniejszym aktorem młodego pokolenia.

ocenił(a) film na 8
kamul

Widzialem 3 z nich. W fanatyku zagral srednio, tak samo jak i caly ten film. Porownaj sobie go z american History X i Nortonem, MIAZGA :)
W Zostan zagral bdb tak samo jak w Fracture.

Ale ze zdaniem "Jest najzdolniejszym aktorem młodego pokolenia." wogole sie nie zgadzam...

ksg666

Gosling jest świetny
wsytarczy spojrzeć na zróżnicówanie filmów w których gra i w każdym jest inny!

-wrażliwy artysta
-ćpun, nauczyciel
-nazistowski fanatyk
-niepoprawny romantyk
-bystry prawnik

Po każdym filmie chciało się powiedzieć '' łał''
pozatym ktoś napisał że fanatyk kiepski?
najlepszy film jaki widziałam, - wystarczy spojrzeć na dialogi