Filmów się nie ściąga, tylko się je kupuje, a wątpię byś chciał płacić za to "badziewie". Z resztą po co Ci go w ogóle ściągać skoro zareagujesz na niego tak samo jak na pozostałe? A tak BTW, to sam fakt, że nie umiesz nawet filmu w necie znaleźć, świadczy wiele o Twoim poziomie.
No i znowu z bluzgami. Czy ja Cię obraziłem? Sądzę, że nie. A pozostałe filmy z Godzillą, o których tak ładnie się wyrażasz, też mają wysokie noty i są uznawane za klasyki. I tak nie zrozumiesz tego filmu, więc nie zawracaj sobie nim głowy, a nam oszczędź czytania Twoich dogłębnych, pełnych argumentów recenzji.
tak bluzgami bo ty jako pierszy mnie obraziłeś ... "to sam fakt, że nie umiesz nawet filmu w necie znaleźć, świadczy wiele o Twoim poziomie"
"wal się śmieciu pieprzony"
No no...
Wiele filmów z Godzillą ma dobre oceny, ludzie piszą że to świetny film, a ty je Piotrek opluwasz. Więc nie szukaj kolejnego filmu, bo zapewne robisz to tylko po to żeby móc przy nim zabłysnąć jakimś wysoce inteligentnym komentarzem w rodzaju "japończyki są gupie, godzila jest gupia itp."
Ja myślę, że tym czynem piotrek próbuje ratować swoją skórę przed Nami. Cóż, marnie widzę jego szanse w tej dziedzinie ;) .
Łooooł, jaki wywyższony. Wybacz o Wielki Piotrusiu, doskonale zdajemy sobie sprawę, że z twoim debilizmem nie jesteśmy w stanie wygrać. Chylę czoła.
debil to CIEBIE robił ćwiku, chylić czło to ty możesz przed Chrystusem a nie przede mną, moim zdaniem to ty jesteś jaki wywyższony bo tak gadasz uporczywie, trzeba cię zgnieść jak karalucha i nie ma innego wyjścia
Może ciut kulturki? Zauważ, że zdążyłeś tu już nastawić przeciw sobie mnóstwo fanów Godzilli. Nazywanie debilem może grzeczne nie jest, ale sugerowanie, że należy kogoś zgnieść jak karaluch też nie. Tym bardziej, że znam mnóstwo osób, które tak o tobie myślą.
Wystarczy podjąc próbę prowadzenia z nim dyskusji żeby tak o nim myśleć. Gdziekolwiek się wypowiadał o Godzilli tam wszędzie wyglądało to tak samo. I jak tu nie powiedzieć o nim DEBIL?
Troll, dziecko neo, itp. itd.
Dyskusja właściwie niemożliwa do podjęcia. Sesnsownych argumentów z jego strony brak. I ciągle wraca po to żeby pisać w sumie dokładnie do samo na tym samym żenującym poziomie wypowiedzi.
http://dziecineo.prv.pl/ - ot, co...
Nie tylko w tematach o Godzilli. W jego postach pojawiają się nawet takie perełki jak ,,Jaś Fasola, to debil''. A może poprostu piotruś, to debil :D.
Chyba w każdym temacie o byle jakim filmie pisze negatywne opinie...
jak fasola nie jest wcale śmieszny robi te swoje głupie miny a ludzie się z tego śmieją :/ moim zdaniem ludzie powinni płakać nad nim ...
Bo jak się nie zna na humorze to nic dziwnego. Sam pewnie ślęczysz pół dnia na stronie Włatców Móch i się z Czesia cieszysz...