Dobry film sensacyjny, fajne pościgi. Mało dzisiaj takich. Dodatkowy plus za rolę Denzela.
Kufa ale gimbus dowcipny niczym Tampax. Dowcip masz po kim? PO mamusi, tatusiu czy listonoszu?
Najpierw skończ podstawówkę dzieciaczku i opanuj podstawowe reguły polskiej ortografii, zanim zaczniesz pyskować na forach....
A w którym to miejscu moje poprzednie wpisy miały być dowcipne czy zabawne ? Chyba jedynie dla takiego otumanionego prostaczka jak EIRIo. Wysil trochę te śladowe ilości szarych komórek istniejących jeszcze (?) w twojej małej, zakutej łepetynce, zanim całkowicie zanikną. Myślenie naprawdę nie boli, choć dla takich osobników jak ty może być nieco męczące... Nota bene, ja - zapewne w przeciwieństwie do ciebie, dzieciaczku - skończyłem edukację szkolną na długo przed tym, zanim ktokolwiek pomyślał nawet o gimnazjach. Bez odbioru.
Ech, z gimbusami to jest problem... dostęp do neta powinien być za okazaniem dowodu osobistego.
To co, okazałeś i mimo to pozwolono ci korzystać?
Prawda jest taka, że w dowcipny sposób, bez jakiś niecnych zamiarów został ci wytknięty błąd, lecz zamiast się z tego śmiać, ty wolałeś 'zaatakować' głupiutkimi tekstami o gimbusach, takimi z poziomu piaskownicy.
W sumie nie wiem po co ci to piszę, bo każdy inteligenty człowiek sam zrozumiałby, że zachowuje się śmiesznie.
Na pocieszenie mogę dodać, że film rzeczywiście bardzo dobry, choć przewidywalny.
Jaki błąd? Co nazywasz błędem? To był zwykła prostacka złośliwość, właśnie na poziomie gimbazy, równie dowcipna jak Tampax.
Powtarzasz się.
Nie widzę prostactwa i złośliwości w wytknięciu komuś błędu i nie widzę sensu w odpowiadaniu ci jaki zrobiłeś błąd, bo chyba masz oczy?
Po prostu na przyszłość będziesz wiedział jak pisze się pewne słowa.
Żegnam.
Otrografii to mnie żaden prostak uczył nie będzie. Jak ja się uczyłem polskiej ortografii to ty na chleb mówiłęś bep a na gówno: papu.