jeśli lubisz ckliwe romanse, film jest jak najbardziej dla Ciebie. Jeśli oczekujesz akcji jak w poprzednich częściach to odpuść sobie, szkoda czasu i pieniędzy.
Nie można po prostu wejść na któryś z tematów i przeczytać opinie?Naprawdę jest za dużo takich postów,które nie mają sensu.
NIE POLECAM
przepraszam,to do Aleksandretta13
Jeśli znasz książkę i Ci się podobała - nie polecam. Zepsujesz sobie wrażenie i wyobrażenie o lekturze.
Film - można odnieść wrażenie - zrobiony niedbale, nudny i w ogóle niedopracowany.
Ogólnie większość filmu to gadanie, sceny przeciągane, kilka śmiesznych scen (choć na moje tylko część z nich celowo tak została zrobiona).
A najbardziej wkurzające - Meyer na ślubie na pierwszym planie w pewnym ujęciu... -_-
Dobry soundtrack. I Charlie niezły. I na tym można skończyć...
pozwolę się nie zgodzić :) moim zdaniem film jest naprawdę niezły :)
Ja obejrzałam go z przyjemnością (głównie dzięki temu, ze miał wiele wspólnego z książką :))
Moim zdaniem najlepsza (chyba) część Sagi :)
Oczywiście nikt nikomu nie broni własnego zdania:)
Mnie się nie podobał - totalne rozczarowanie. Chyba nawet gorszy niż dwójka. Ale to tylko moja opinia;)
i to mi się podoba! :) że nie żadnego bluzgania :) Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie0- jednym się podoba, innym nie.. i sprawa załatwiona :)