PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496917}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 147 tys. ocen
5,7 10 1 147338
2,9 26 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

??

ocenił(a) film na 4

Nie wiem gdzie w tym filmie jest scena otrzymania przez Volturii zaproszenia na slub.
Przegapiłam czy rzeczywiscie jej nie było?

ocenił(a) film na 10
torres_69

była ta scena, ale dopiero po zakończeniu filmu, jak zakończyły się napisy z obsadą, to wtedy pojawiła się scena z Volturii

ocenił(a) film na 10
torres_69

to nie zaproszenie na slub tylko list do volturi od callenow na temat przyjscia na swiat dziecka no w skrocie napisali ze powiekszyla im sie rodzina .... gdzies o tym czytalam.

Diablicaaa

To jest list od Callenów do Volturi o powiększeniu się ich rodziny ale dotyczył on przemiany Belli w wampira a nie narodzin Renesmee o niej Volturi dowie się dopiero w 2 cześci od Iriny

ocenił(a) film na 10
torres_69

Torres nie przegapiłeś, bo sceny z wręczeniem zaproszenia nie było :P
Była na początku scenka z powiększenia rodziny i na samym końcu jedna.
Tyle, choć i tak uważam że za dużo :/

torres_69

Jeśli byłaś na tym w kinie, to trzeba było zostać po napisach :P Zresztą jak ja byłam w kinie to też większość wyszła ;.

ocenił(a) film na 3
moni16

bo większość nie myśli tylko idzie ja owce jedna za drugą. powinno być oczywistością, że w momencie gdy światła na schody nie są włączane to film się jeszcze nie skończył. czy wszyscy muszą się przepychać w ciemnościach? przecież wiadomo, że światła włączają się po skończeniu filmu.

ocenił(a) film na 7
moni16

Niestety na seansie, na którym byłam też wszyscy zaczęli wychodzić, gdy tylko wyświetlił się pierwszy napis. Na szczęście zawsze po kupnie płyty DVD oglądam film do ostatniego napisu :)

ocenił(a) film na 10
torres_69

Czasami warto poczekać do końca filmu w kinie a nie uciekać jak pojawią się pierwsze napisy, scena była na samym końcu i rzecz jasna nie dotyczyła dziecka tylko Belli. Bo Volturi dowiedzą się o dziecku dopiero w drugiej części.