OJOJOJJJJJJ pewnie się narażę ale dla mnie brak tu skali ujemnej dla takich gniotów
Jeszcze raz dodam bo właśnie czytałam opinie rozhisteryzowanych T E N F I L M T O G N I O T - D A W N O N I E W I D Z I A Ł A M C Z E G O Ś R Ó W N I E O K R O P N E G O !!!!!!
byłabym ogromnie wdzięczna za wyjaśnienie co wy w tej sadze widzicie - gra aktorów tak nędzna że aż przykro patrzeć. Już w "Pamiętnikach z wakacji" lub w "Dlaczego ja" pseudo aktorzy o wiele bardziej mnie przekonują niż w tym filmie. Czy t ze względu na Patisona czy tego drugiego co mu klatę doklejają w Photoshopie???
Ja dla mnie w tym filmie mogły by brać udział kukiełki zamiast tych aktorów efekt byłby ten sam a nie trzeba było by bulić ogromu milionów dolarów. Kiedyś to ludzie mieli idolów jak np :Leo DiCaprio nie dość ze uroda była to i dzięki Bogu talent też był, a teraz szkoda słów - później przez sikające z podniety po nogach nastolatki - film który nie zasługuje na zbyt wiele pozytywnych opinii (jedynie efekt tych wilków mogę uznać za plus) osiąga nie zasłużone noty. Nie będę już się rozpisywać bo i tak mnie pewnie zaraz zeżrą te pseudo WAMPIRY
hah nie ma co znow nastolatka sie dorwala do kompa, po 1 Robert Pattinson po 2 to jemu w new moon "dokleili" klate, a "nie temu drugiemu' i porownywac cokolwiek do paradokumetntu typu dlaczego ja to juz przesada widac jaki poziom reprezentujesz skoro ogladasz tego typu badziewia zeby nie bylo ogladnelam z 1 odcinek i mialam dosc. Co do sagi wiekszosc aktorow dobrze gra swoje role no ale coz jesli ktos jest od razu uprzedzony to szkoda szczepic jezyka czy tez wycierac klawiature.
nastolatka nie jestem ju jakieś 20 lat i nie wiedziałam ze jest to forum ortograficzne widać za Patisona jesteście w stanie wydrapać mi oczy
Ślepa jesteś? Do ciebie to napisałem? Skierowałem to do Soonena więc weś się 2 razy zastanów zanim coś napiszesz. Chociaż to też wstyd żeby 20 latka nie umiała pisać zdań z wielkiej litery i to wcale nie dlatego że ci się nie chce.
lelka ja tylko poprawilam błąd bo skoro już sie o kims pisze przynajmniej warto znać nazwisko tej osoby, i nie chodzi mi o błędy ortograficzne. Darkadi15 juz sie tak nie unoś każdemi sie zdarzają błędy ortograficzne czy stylistyczne, jak pisze nie czytam tego ponownie tylko wysyłam więc pomyłki są ale rozmawiamy na forum filmowym więc proponuje skupić sie na grze czy też wartośći sagi a nie na ortografi. Lelka jak do tej pory nikt cię "nie zjechal" czy tez nie wydrapał oczu heh raczej to Ty obrazasz fanow sagi.
No ale jak tu się nie unosić jak ciebie w pierwszym poście nie można rozczytać. "porownywac cokolwiek do paradokumetntu typu dlaczego ja to juz przesada widac jaki poziom reprezentujesz skoro ogladasz tego typu badziewia zeby nie bylo ogladnelam z 1 odcinek i mialam dosc." - co te zdanie ma znaczyć bo ja nie wiem ?:D
ok może przesadzilam nawet nie ma kropki :-) jednych tchem pisane. Lelka napisała "Już w "Pamiętnikach z wakacji" lub w "Dlaczego ja" pseudo aktorzy o wiele bardziej mnie przekonują niż w tym filmie". a ja stwierdzilam że nie ma co porownywac aktorów grających w zmierzchu do tych z paradokumentu Dlaczego ja?, Pamietniki z wakacji" czy tez do 'Trudnych spraw" . Reszta powinna być jasna skoro ktos poświęca czas na takie seriale, paradokumenty czy jak tam sie ten gatunek zwie no to cóz...szkoda gadać.