Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147669
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
ocenił(a) film na 6
cxap

Zgadzam się! SkAnDaL !!!

ocenił(a) film na 7
aumar

To ma być ironia? xDDDD

cxap

Spokojnie, nie ma się czym martwić, w Malinach nadrobi! :>

juve_fan_sebek

To mnie pozytywnie rozbawiło:)

cxap

Zmierzch jest bezn... gorzej niż beznadziejny , więc nie dziw się że Oscara nie ma i nie będzie miał

cxap

Nie przejmujmy się.
Saga dostanie jako całokształt.
I nie skończy się na nominacji...

ocenił(a) film na 2
MaryCullen

Ah te niesforne marzenia ;)

FightClub_2

Hm...tyle że na marzeniach się nie skończy :)

ocenił(a) film na 2
MaryCullen

Może ale lepiej licz na kolejne MTV Movie Avards niż na Oscara ( bo to się na pewno nie zdarzy)

FightClub_2

MTV i tak mają pewne.
A co do oscara to się jeszcze przekonamy...

użytkownik usunięty
cxap

Po "PRZED ŚWITEM --CZĘŚĆ 2--" saga może dostać Oscara za najlepszą sage która do tej pory pojawiła się w historii kina. Tak przynajmniej powinno być bo to prawda. Ale Kristen i Robert co roku zgazniają 80% nagród na MTV Movie Avards tak już od 2008 roku. Nie ma się czym przejmować bo do Oscarów nominowane są stare dziadki typu...... nie będe wymieniać..... . Kristen ma na swoim kącie 28 nagród a Robert 29 więc jest super. Prawie ponad 25 to bardzo dużo!!! Wielu aktorów nie ma nawet 10.... Podsumowując: jest cudownie a saga, Kristen i Rob są BEST!!!!

ocenił(a) film na 2

Taa rzeczywiście jest się czym szczycić. MTV Movie Avards to taka wybitna nagroda... "bo do Oscarów nominowane są stare dziadki" tego to nawet nie wiem jak skomentować... Głupota ponad normę.

użytkownik usunięty
FightClub_2

Odczep sie wreszcie ode mnie. Powtarzam po raz kolejny: TO JEST MOJE ZDANIE!!!!

ocenił(a) film na 7

hahahahahahahahahhahahahaahahahahahahahahahahaaahahahhhahahahahahhahahahahaha -,-
Ni wiem co powiedzieć... Oscary do najbardziej prestiżowe nagrody kina, więc jak śmiesz w ogóle się o nich w tem sposób wypowiadać .? !
Rozbawiłaś mnie do łez swoją głupotą

użytkownik usunięty
MleeekoxD

Przynajmniej sie pośmiałaś. Poczucie chumoru to podstawa!!

ocenił(a) film na 2

Chumoru? Ortografia się kłania.

Kristen ma szansę na deszcz nominacji do wszystkich nagród za rolę w Królewnie i łowcy. Nie wiem czy to reżyser, producenci czy rodzice, ale ktoś skłonił ją do rzeczy wydawać by się mogło niewiarygodnej, mianowicie w tymże filmie w aż dwóch scenach Kristen szeroko otworzyła oczy. Przez te krótkie, niestety ulotne chwile wspięła się na szczyt swoich aktorskich umiejętności. Doceniam, szczere brawa.

użytkownik usunięty
cxap

Kristen w ogóle jest świetną aktorką. Tak jak Robert.

ocenił(a) film na 7

Powiedzmy...

Tak zgadzam się Robert tez jest świetną AKTORKĄ!

cxap

cxap Kristin jest dobra aktorka obejrzyj sobie inne filmy. Nie wiem po co zagrała w zmierzchu bo teraz kazdy bedzie ja z nim kojarzył. Moze jedna mine ma w zmierzchu ale w innych filmach nie. Uprzejmnie cie prosze nie wypowiadaj sie o niej w ten sposob jak nic o nie wiesz. Inie wiem czemu wszyscy zachwycaja sie zmierzchem dla mnie nie ma w nim nic szególnego

papatka01

Nieprawda. Widziałem w kinie nawet jej debiut na ekranie - Azyl. Bardzo mi się tam podobała, niestety tylko tam. A w Zmierzchu zagrała dla pieniędzy i sławy, proste. Wracając do ostatniego filmu, z dzisiejszej perspektywy wiadomo już, że to reżyser skłonił ją do szerszego otwierania oczu. Na planie może ze dwa razy, poza nim na pewno dużo częściej...

A Zmierzchem to się zachwycają fani. Inni są obojętni lub... zniesmaczeni.

Myślałem, że jesteś trollem. Niestety myliłem się : c

Borowigh

Tak na prawdę to jeszcze jej nie rozpracowałem do końca. Albo genialny troll, albo idiotka.

ocenił(a) film na 1
Borowigh

to tylko zaślepiona fanka sagi. Niestety do takich dziewczyn nic nie dociera zaczynasz mówić źle o tym :arcydziele" a już cię mieszają z błotem.

ocenił(a) film na 1
zojchincu

No i właśnie tu jest pies pogrzebany-_- Te fanki traktują jakąkolwiek krytykę Zmierzchu jako atak na ich własną osobę. Zapominają zupełnie, że to jedynie film i każdy odbiera go inaczej. Szczerze, jakbym miała rzucać się z pazurami na każdego kto "obraził" coś co ja lubię to bym całe życie wojowała xD ( nawet mój avatar jest świetnym przykładem bo jest z gry ogólnie znienawidzonej przez fanów tej serii a mi się ona spodobała ale jakoś nie wdaję się w kłótnie bo ktoś nazwał to najgorszym Talesem czy coś w ten deseń, a czytam takie teksty dość często ). Do tego sądzę, że to najczęściej nie jest problem wieku a charakteru.

ocenił(a) film na 1
Ryuki

No niestety zgadzam się z Toba. a śmieszy mnie jak już owym fankom zabraknie argumentów to wchodzą na twój profil i czepiają się czego ty oglądasz (nie wiem dlaczego zawsze jest to Władca pierścieni). Niestety tłajlajt jest dla mnie przerostem ambicji nad treścią. Nic nie wnosząca prodykcyjka.

Ps. mnie nazwano obiektem nijakim ze względu na nick :P

ocenił(a) film na 1
zojchincu

No dokładnie xD Dla mnie to najgorsza próba obrony czegoś co się lubi. Próba oczyszczenia tego tytułu mieszając z błotem drugi by ten pierwszy lepiej wyglądał. Nie wiem czy ja jestem nienormalna ale takie coś jeszcze pogarsza moją opinię bo to znaczy, że ten tytuł sam się nie umie obronić xD Też parę osób doczepiło się Gwiezdnych Wojen^^

Nie wiem jak twój nick może być nijaki xD Mnie osobiście fanki głównie czepiają się tego, że lubię anime czy w ogóle animacje. Cóż to prawda ale osobiście oprócz filmów nie umieszczam tego na filmwebie a nawet mój avatar jest akurat z gry. No nic takie argumenty mogą jedynie śmieszyć xD

ocenił(a) film na 1
Ryuki

też uwielbiam anime a w szczególności mange. Uwielbiam Final fantasy obie części kiedyś z zapartym tchem oglądałam Sailormoon:D Wiesz żeby konkretnie powiedziały co takiego wspaniałego w tym filmie jest poparły to jakimiś argumentami a tu niestety nic takiego nie ma. Nie jesteś nienormalna wręcz przeciwnie masz wszystko na miejscu pod kopułką.

Z gier uwielbiam Heroes of might and magic :)

ocenił(a) film na 1
zojchincu

Też osobiście najbardziej lubię czytać mangę( powód dlaczego obecnie pracuję nad własnym komiksem ) xD Ogólnie świetnie słyszeć, że też się tym interesujesz. Jednym z moich pierwszych anime również były Sailorki obecnie przestawiłam się na tytuły skierowane na akcję ale mam do nich sentyment.

No nie da się nie zgodzić. Wystarczyłoby podać argumenty i nie mieszać innych z błotem>.> Nikt takich osób by się nie czepiał. Niestety najczęściej zdarzają nam się takie przypadki jak w pewnym temacie ;) Nigdy nie zapomnę "Ty nie rozumiesz Zmierzchu bo za stara jesteś" xD

U mnie ulubionymi seriami są( trochę tego jest a lista się cały czas powiększa xD ): Grandia, saga Chrono, trylogia Soul Blazera, seria Tales of, Wild Arms, Shadow Hearts, Castlevania, Legend of Mana, Star Ocean, Alundra i pewnie jeszcze o wiele więcej zwłaszcza, że lubię też i platformówki( jak Sonic czy Klonoa ). Z Final Fantasy o jakim wspomniałaś lubię 9 cześć^^ Heroesów również poznałam dzięki znajomej i też uważam za świetną serię. Ogólnie raczej gram na konsolach niż PC ale polecam to co wymieniłam^^ zwłaszcza, że większość da się emulować.

ocenił(a) film na 1
Ryuki

No tak za stara... musiałaś przypomnieć..... :P Czy Twoje komiksy są gdzieś na necie? Jeśli tak to podeślij linka chętnie zobaczę

ocenił(a) film na 1
zojchincu

Po prostu nadal nie mogę uwierzyć, że ktoś wpadł na taki argument xD

Na DA przez wiadomość wyślę ci linka.^^

ocenił(a) film na 3
cxap

całe szczęście...