Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147696
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Wydaje mi się, że Meyer trochę przedobrzyła. Mianowicie chodzi mi o przetrzymywanie Belli przed zmianą w wampira. Dlaczego dopiero w czwartej części? Trochę frustrujące według mnie jest to, że czeka się na coś LATAMI a później nie można się nawet nacieszyć widokiem Kristen z czerwonymi oczami:/ Swoją drogą, myślałam że to nastąpi wcześniej, jakie więc było moje zaskoczenie kiedy to Meyer postanowiła w końcu zmienić Belkę praktycznie na sam koniec:/ Dodatkowo, zakończenie trochę dziwaczne... Żadnej walki na koniec, wątek z Volturi mógłby być bardziej rozwinięty. Mogłoby się to potoczyć nieco inaczej, trochę bardziej spektakularnie a wyszło po prostu nudnie. Słabo, Meyer.

ocenił(a) film na 4
platyna_2

Tym bardziej że Volturi wiedzieli o tym że sfora zabija wampiry i stanowią dla nich zagrożenie ! A wymówka że to nie są dzieci księżyca jest beznadziejna ! Walka była nieunikniona ! A jednak ! Szkoda , ale słyszałem że spotkanie z Volturi było kręcone 3 razy i są 3 różne wersje w tym jedna z nich przewiduje chwilową walkę i kilka ofiar :) A co do belli szkoda że nie zdechła :)

tom12

>A co do belli szkoda że nie zdechła :)

zapewne dla wszystkich słit fanek byłby to potężny cios

ocenił(a) film na 4
victrish

I bardzo dobrze :)

tom12

poza tym byłby nalot na chate Meyer gdyby ją zabiła, albo edzia

ocenił(a) film na 4
victrish

Ja bym ją wtedy obronił :)

tom12

ja także ! chociaż przy tłumie rozhisteryzowanych fanek byłby to problem

ocenił(a) film na 4
victrish

Tak zachowuje się fanka Zmierzchu :)

http://www.youtube.com/watch?v=JlFass98V8U&feature=related

tom12

HAHAH UWIELBIAM TO :D

ocenił(a) film na 3
victrish

Yyyy nie. Tak się zachowują.
http://www.youtube.com/watch?v=1vqmILSKfew

platyna_2

o matko, poznaje
to Aga_1a !!!

ocenił(a) film na 3
victrish

Od 7 minuty zaczyna się najlepsze.

platyna_2

Nie wiem czy wiecie ale w 5 części (part 2) pod koniec ma być bitwa z Volturi,ale jesteście doinformowani

ocenił(a) film na 3
transformers567_fw

W książce nie było bitwy. Same warczenie na siebie, nic poza tym. Czyżby odeszli od schematu książki?? Meyer się wkurzy!

ocenił(a) film na 3
transformers567_fw

Kto tu mówi o byciu " doinformowanym"? Bo chyba nie osoba, która przeczytała 5 części Zmierzchu, gdyż tego badziewia jak na razie ( i oby taka sytuacja pozostała jak najdłużej)

Tom12 ten pierwszy filmik był wariacki, ale tego drugiego zaczęłam się bać

xxXiiiXxx

Człowieku mówiąc o 5 części zmierzchu chodziło mi o "Twilight Saga Breaking Dawn Part 2" i tam ponoć na końcu ma być bitwa.
Poczytajcie sobie w necie.

ocenił(a) film na 4
transformers567_fw

Pożyjemy , zobaczymy :) Chciałbym zobaczyć bitwę :)

ocenił(a) film na 3
tom12

Spoko, mogłaby się polać prawdziwa krew.

xxXiiiXxx

No podobno 5 ma być najostrzejsza ale czy będzie? Zobaczymy!

ocenił(a) film na 4
transformers567_fw

I ma być pokazane przygotowanie do walki wszystkich wampirów a nie tylko belli :) Aktorka grająca Zafrinę w 1 z wywiadów powiedziała że nawet wilki będą uczestniczyć w przygotowaniach i przyglądać się :)

xxXiiiXxx

Ludziska, kto wygra, jak myślicie?
Adamek czy Kliczko ???

ocenił(a) film na 3
victrish

Poczekaj Kliczko... tak tak myślę, że on wygra

( Ciii nie ważne że już po fakcie :P)