Przypomnijmy, że twórcy walczą z zapałem o tę nagrodę od powstania 1 części.
Niestety w momencie powstania ekranizacja I tomu cyklu, mało kto przejmował się filmem, że może on odnieść sukces komercyjny.
Już przy ekranizacji II tomu w końcu pojawiła się możliwość zawalczenia o malinkę. Ostatecznie była to tylko możliwość.
ekranizacja III tomu to wielkie marzenia o malince. Niestety tylko marzenia.
8 nominacji, a ani jednego wyróżnienia.
No, ale do trzech razy sztuka. Musi się w końcu udać ;)
Ale z filmu płynie pewien bardzo ważny problem:
Reżyserem obrazu jest Bill Condon, a Belli i tak będzie w ciąży HAHAHAHA.
Pozdrawiam!
P.S. 135 minut? Co oni chcą tam wcisnąć, jeśli to ekranizacja połowy tomu IV z czego połowa jego treści to stękanie, jęczenie i "gorączkowe oczekiwanie"?
Myślę , że masz zbyt duże oczekiwania. Wyluzuj trochę , a może twoje marzenia się spełnią. A poza tym , co tak na serio da ci fakt , że Saga otrzyma Złotą Malinę? Satysfakcję , że ludzie podzielają Twoją opinię? Muszę Cię uświadomić , że tego kwiatu jest pół światu. Czy film otrzyma ,,nagrodę" , czy nie znajdą się tacy , którzy będą się użalać nad beznadziejnością produkcji. Już teraz jest ich masa. Myślałam , że to już się wam znudziło , ale chyba byłam w błędzie. Bo , przepraszam , ale ile razy można słuchać tego samego , w kółko? Rozumiemy , że filmy ci się nie podobały i okej , każdy może mieć swoje zdanie , ale niektórzy , w tej swojej małej nienawiści przekraczają wszelkie granice dobrego smaku.