Mhm.... Fascynujące.
Ciekawi mnie ile masz lat. Bo po tym co piszesz nie masz więcej niż 12....
Jaaaaaaasne. W ogóle urodziłem się wczoraj. He he. Psychofanka zmierzchu mnie próbuje obrazić, wyborne!
Nie próbuję. Uświadamiam ci tylko, jakim jesteś debilem i że to co robisz jest żałosne.
I nie jestem psychofanką Sagi Zmierzch!!!
Jesteś. Ha ha ha. Próbuj dalej mnie obrazić psychofaneczko zmierzchowa, na razie ci to żałośnie wychodzi.
Uuu... Odważny tekst. Wyniosłaś go ze zmierzchu? Uczysz się od wampirów-ciot? He he. Jak już rzeczywiście będziesz miała te 17 lat, będziesz się wstydzić, że takim syfem się jarałaś.
Nasza psychofaneczka wciąż odpisuje! A mówiła, że nie chce! Denerwuj się dalej, a zmierzch to był, jest i będzie syf do kwadratu. He he.
Och! Jaki pojazd! Ciśniesz, mała. Dawno mnie tak nikt nie zjechał, długo się po tym nie pozbieram. He he.
Rozumiem,też najbardziej się bałam że w filmie przez sekundę pojawiła się twoja twarz. :o
He he he, tak więc za twoją obecność w tym filmie z czystym sumieniem daję 1/10.
ej, wy się śmiejecie, a wyobraźcie sobie, że ja ten film obejrzałam dopiero niedawno, bo jak wcześniej wyczytałam tutaj, że to horror, to zrezygnowałam, bo się horrorów boję :)
Pozdrowienia dla "hejterów" i "tłajlajtofanów" ;)