Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147683
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Czy ktoś wie co będzie w pierwszej części i na jakim momencie się ona zakończy ?

ocenił(a) film na 5
vampirek_

Pierwsza część będzie do momentu kiedy bella przemieni się w wampira otworzy oczy i koniec!
Tak słyszałam. To jest pewne na 90%

ocenił(a) film na 4
natalia1122

Hmn... w sumie to nie fajnie. Bo jestem strasznie ciekawa jakie będzie to pierwsze polowanie Belii ;D

ocenił(a) film na 5
vampirek_

niestety na polowanie będzie trzeba poczekać drugi rok :(

vampirek_

Czytałem cąłą ksiązke w zeszłe wakacje, Jestem pewien że 1 część będzie skączona tym (teraz dam ostatnią linike tekstu z książki, sytuacje jest taka że Bella jest z Edwardem na miesiącu miodowym, po bzykanku ;p)

o kurcze, nie mogę znaleść książki al mniej więcej pamiętam -
Bella dzwoni do tej blondyny z Cullenów i mówi że jest w ciązy ;p

XxBartekxX

Bartek za krótko trwałby ten film jeśli zakończyłoby się tak jak piszesz.

ocenił(a) film na 7
gosiafab

no dokladnie tez mi sie tak wydaje .. sadze ze bedzie do momentu jak oni wlasnie jej wyciagaja tego dzieciaka ona umiera i pewnie zeby trzymac ludzi w niepewnosci na tym skoncza..lub prawdopodobnie jak kolezanka wyzej napisała ze ona sie przemieni w wampira i koniec ;D

ocenił(a) film na 4
magdalenka1691

Jeśli zakończą na przemianie Belli w wampira to mogę się założyć że będzie po prostu najazd kamery na twarz Belli kiedy otwiera oczy. Coś jak w Avatarze

gosiafab

Wiem, właśnie dziś o tym myślałem i wydaje mi się że bęzie tak jak mówicie, zacznie się poród itp. a i pewnie edzio powie coś w stylu 'nie oddycha', albo jak będzie wstrzykiwał jej ten jad to nic nie będzie dawało i będzie krzyczał 'nie ! nie nie!'

XxBartekxX

I znowu wampiry z kosmosu, nie dość że błyszczą w słońcu to jeszcze mogą spłodzić dzieci ....