Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147716
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Jutro chciałam iść z koleżanką do kina ale nie wiem czy na Przed Świtem czy może na cos innego. Czy podobał wam się ten film czy może polecacie mi jakiś inny fajniejszy?? Jalby co to mam 14 lat:)

ocenił(a) film na 3
Aleksandretta13

Osobiście polecam, ale dla osób, które nie czytaly książki, niektóre sceny mogą być kłopotem w zrozumieniu. Dobrze jeśli oglądało się wcześniejsze. Ja się nie zawiodłam :)

Aleksandretta13

Oglądałam wszystkie części i jestem fanką zmierzchu ale moja siostra była na tym i mówiła że był trochę straszny:D czy wy też tak uważacie??:P

Aleksandretta13

Cóż, są pewne sceny, które mogą wręcz odrzucić, ale jak lubisz Sagę to śmiało idź do kina. Jednak nastaw się na to, że będzie pare okropnych scen.

ocenił(a) film na 3
Aleksandretta13

Zależy ile siostra ma lat. Ale straszny to niee, może poród, bo trochę krwi jest pokazanej, ale no błagam sceny grozy na Zmierzchu? Chociaż mieliśmy okazję zobaczyć Edwarda jako prawdziwego wampira z czerwonymi oczami itp.

ocenił(a) film na 7
Pecia15

film jest jak najbardziej w porządku na jeden raz, ale myślę, że po ponownym obejrzeniu byłby nudny.
podoba się tym, którzy przeczytali książkę, no i na prawdę są super ujęcia itp. co Cię może przerazić to wygląd Belli po miesiącu miodowym, ale jeśli widziałaś zdjęcia anorektyczek, to nie musisz się martwić.
tak jak było zapowiedziane-scena porodu działa na wyobraźnię, ale po niej są 2 przepiękne rekompensujące wszystko-uczucie Jacoba i wspomnienia Belli.
także polecam, a skoro jesteś taką fanką-to obowiązkowo.

ocenił(a) film na 1
Aleksandretta13

dla 14stki to jest film w sam raz. Cudowny Edward i Jacob, wielka miłość ble, ble. Nie jest zbyt wciągający a czasem wlecze się jak flaki z olejem. Motyw walki pomiędzy wilkami a wapirami prawie nie tknięty. Jak dla mnie negatyw.

Aleksandretta13

jak najbardziej polecam :)

Aleksandretta13

Nakręcone do tej pory części zmierzchu miały w sobie to coś,że były "nieszkodliwe" a dało się je oglądać z nudów.Ta część natomiast doprowadziła mnie do łez...ze śmiechu.Na moim seansie wszyscy pokładali się ze śmiechu i można było usłyszeć różne,hmm ciekawe komentarze.Idąc na ten film nie spodziewałam się wspaniałych dialogów i gry aktorskiej,ale to co zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania.ZDECYDOWANIE POLECAM PONIEWAŻ CI,KTÓRZY SIĘ ŚMIEJĄ ŻYJĄ DŁUŻEJ !:D