Tragedia... całość tej jakże nudnej części można spokojnie zmieścić w 20-30 minutach.
Film rozwleczony - pokazywanie przez 5 minut jak ta dziewczyna dotyka się przed lustrem po brzuchu i potem jeszcze tak przez kilka razy - bezsensowne - strata czasu.
Od razu widać że rozwlekali ten film żeby zrobić 2 część.. wiadomo kasa.....
NIE POLECAM - ZERO AKCJI
choć w sumie można było się czasami pośmiać... cała sala w kinie śmiała w niezamierzonych przez twórców filmu momentach :D
A ten edward czy jak mu tam co raz brzydszy :( :D niedawno słyszałam że ma grzybice na paznokciach hehehe :D
Rzecz gustu ;) wiadomo było że film nie wszystkim się spodoba. Mi osobiście film się podobał i nie spodziewałam sie że wypadnie tak dobrze - tym bardziej że 3cześć była naprawdę słabo zekranizowana. Ja ze swojej strony polecam film ;)
Według mnie film był naprawdę fajny :) Masz rację, że nie było akcji (trochę pod koniec filmu) ale ogólnie cały film się przyjemnie oglądało. Ja również polecam ! :D
uwielbia książki Zmierzchu, ale ten film to najgorsza część, po postu zero akcji, zgadzam się z Tobą!
Masz absolutną rację, tu już nawet nie chodzi o treść - książka albo się komuś podoba albo nie, pod względem realizacji filmu to jest katastrofa. Tego reżysera chyba już nikt nie będzie chciał zaangażować. Przede wszystkim wydłużony, jak mówiłeś i ogólnie coraz gorsza charakteryzacja, dialogi teź fantastyczne, a te sceny na końcu jak jad płynie jej w zyłach - koszmar. To nawet nie jest dobre romansidło, tylko jakiś kicz wciśnięty nastolatkom, które nie widziały za wiele dobrych filmów.
Książki mi się podobały, poprzednie ekranizacje też nawet w porządku (zwłaszcza 3), ale ta część to po prostu dno i beznadzieja. Wieje nudą jak nie wiem. Co chwilę miałam ochotę przesuwać dalej i dalej. Spodziewałam się czegoś chociaż odrobinę lepszego.