Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147678
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Byłby ktoś tak miły i powiedział co miał na myśli Aro (?) Volturi na końcu filmu z tym że oni
maja coś czego on pragnie o co mu chodziło? Być może już na forum było to poruszane ale
jest prawie 900 tematów...i nie mam aż tyle czasu i ochoty żeby je wszystkie przeczytać.

ocenił(a) film na 7
saturn90

odpowiedź niemożliwie prosta i wielokrotnie poruszana w sadze :D Edwarda i Alice, jako ozdób swej zacnej kolekcji utalentowanych wampirów ;)

locamaria

aha no to dzięki myślałam że chodzi o coś innego, nowego o czym nie było jeszcze mowy. Ehhh... no to szkoda...

saturn90

przecież chodzi jeszcze o Belle ;) on wie że Bella jest tarczą.

saturn90

moim zdanie (chociaz czytałam książki dość dawno) chodzi o to że to całe volturi chcą tą małą renesme, bo nikt nie wie co bedzie potrafiło takie dziecko pół człowiek pół wampir .

ocenił(a) film na 5
saturn90

kochany saturnie, książka breaking dawn jest napisana z punktu widzenia Belli co jest jednoznaczne z tym że Bella nie miała możliwości dowiedzieć się o czym myślał Aro, scena na końcu była wymysłem reżyserów, wiadomo że w książce w widzianą oczyma bohaterki nie będzie scen wychodzących poza to co dzieje się wokół Belli. Paulina Aro nie wiedział o Renesmee dopiero Irina mu o tym oznajmiła. Rację PRAWDOPODOBNIE ma locamaria.