Litości... To ma być wampir? Eh aż brak mi słów na komentarz... Dracula to wampir a nie to coś...
Od kiedy wampiry chodzą w świetle słonecznym a wilkołaki nie potrzebują pełni do przemiany. I od kiedy wampiry mogą mieć dzieci? I wgl są takimi pisssdami?
PS motyw z wilkołakiem zakochującym się w niemowlaku - the best.
Zero akcji w filmie...
Od kiedy wampiry chodzą w świetle słonecznym? Od tego momentu, kiedy Bram Stoker zawarł w swojej książce taki motyw. Polecam również obejrzenie Draculi Francisa Forda Coppoli.
Lepsze pytanie - OD KIEDY TO WAMPIRY BŁYSZCZĄ W SŁOŃCU?? Nawet gdybym rok myślała, nie wymyśliłabym bardziej pedalskiej postaci męskiej. Ślini się pewnie brokatem.
Mogą chodzić w świetle słonecznym, bo to była wizja autorki. Miała prawo tak napisać. Tak samo jak ktoś inny może napisać że palą się w świetle słonecznym. To jest tylko inwencja twórcza autorki i jednym może się podobać a innym nie :)
Dokładnie. Tak samo jak dziewczyna mogłaby zajść w ciążę z wampirem, lub wogle przeżyć poród? To wymysł autorki, nic w tym złego nie widzę. I jeszcze mogę powiedzieć,że te książki są najbardziej popularne tak samo jak filmowa wersja i oni odnieśli sukces, co większość osób chyba nie wie, licząc te wszystkie komentarze. Nie mogę nikomu zabronić, ale przecież to też jest film, ludzie! I żeby ludzi oczerniać i najeżdżać z takimi niektórymi tekstami, to jest już po prostu żałosne. Bo najpierw obejrzyj film, a potem wstaw tą jedyneczkę, jak musisz :) Pozdrawiam :**