Który chłopak powinien byś mężę Belli Edward czy Jacob moim zdaniem Edward a waszym................... .
Łoł ostro ;) Mówisz że ja nie pisze poprawnie gramatycznie a co o sobie powiesz? :D Po co wklejasz setki razy "Edward"? Ja rozumiem że się w nim zauroczyłaś ale przystopuj trochę z takim pisaniem bo to żałośnie wygląda :) Szkoda że do każdej osoby która cię krytykuję piszesz "odp*erdol sie ode mnie". Do rodziców też tak mówisz?
A tak poza tym mogę wiedzieć gdzie obejrzałaś już film "W drodze" ? Premierę miał tylko w Cannes.
Ja moich rodziców kocham. Dobra nie chciałam i nie chce sie już z tobą kłócić. Poprosiłabym cie o to żebyśmy sie już nie sprzeczały ale pewnie odmówisz..... A to nie chodzi o Edwarda tylko o Pattinsona. I nie zauroczenie tylko go kocham (jak idola).
A na film trzeba jechać do Francji.
Cóż... Ja zaczynam woleć Jacoba ;O O.O Obecnie jestem fanką Zmierzchu, cały czas gadałam mamie "Mamo Edzio jest taki boski" "Mamo kocham Edzia!" "Mamo chciałabym wziąć ślub z Edziem" itd. Zachowywałam się jak zwykła su*a XD Ciągle tylko Edzio, Edzio i Edzio. Jak tylko widziałam jego klatę to.. *.* ! No właśnie :D Mam wszystkie części na DVD, ostatnio oglądałam Przed Świtem cz.1 i jak była ta scena gdy Edek mówi "Sprawdzę czy Rosalie nie chce zatańczyć" Edek się oddala, i Jacob wkracza do akcji :> prosi Bellę do tańca :] (No proszę co za dżentelmen ;o xd) i potem się przytulają, no i w tym momencie poczułam coś dziwnego w brzuchu... Zaczęło mi w nim burczeć, to pewnie z głodu ;-; a tak na serio XD to poczułam takie uczucie że Bella powinna być z Jacobem. Więc jak mówiłam zaczynam woleć Jacoba ! O.o
PS. Wiem, jestem nienormalna x___x :D
co to znaczy MĘŻĘ??
słowniczek sobie kup.
nie rozumiem, jaki jest sens w tym zastanawianiu się, kto powinien zostać mężem Belli, skoro to zostało ustalone lata temu przez autorkę książek o przygodach wampirków i wilkołaków.