Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147669
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Film beznadziejny.. przesiąknięty przedziwnymi scenami.. powiedziałabym nawet
ohydnymi... Nie polecam. Jestem rozczarowana.

kawka1803

A ja polecam.
To najlepszy film jaki widziałam w zyciu !

ocenił(a) film na 2
MaryCullen

To mało w tym życiu widziałaś dobrego ;)

FightClub_2

To jest najlepsze

ocenił(a) film na 2
MaryCullen

albo zacznij oglądać normalne filmy, albo zrób sobie coś.
poważnie
jeżeli komukolwiek podoba się ten film i uznaje go za dobry, to powinien się leczyć. na wzrok chociażby.
aktor jeden gorszy od drugiego, nawet ogolona alpaka na miejscu lautnera byłaby lepsza. fabuła fatalna, zero akcji, wszystko nudne do, za przeproszeniem, porzygu. za takie filmy powinny być sankcje karne.

KapitanS

hahaha

MaryCullen

Inteligencją to ty nie grzeszysz.

ocenił(a) film na 2
panienka_2

Gustem również.

FightClub_2

oczywiscie, bo wszyscy wypowiadajacy sie musza posiadac ten sam gust co narzekajacy. dajcie spokoj. jesli uwaza film za najlepszy to taki dla niej jest - dla niej, nie dla was. kazdy z nas obejrzal kiedys film, ktory uwaza za naprawde wartosciowy, a przez reszte oceniany jest jako wlasnie ten gniot. troche wyrozumialosci. a kazdego krytykujacego czyjs gust nalezaloby zablokowac

alunieek

Ja się zgadzam może jej się podobać ten film.Przyznam się że mi też się podoba ten film i to jest raczej oczywiste że nie lubię jak ktoś ocenia nas w ten sposób jaki jest tu.Wam się może podobać inny film a ja powiem że to gniot,największe gó..o jakie kiedykolwiek widziałam i że każdy co uważa że ten film jest fajny to je...y debil na pewno też by wam się zrobiło miło ! Więc proszę was nie oceniajcie nas !

ocenił(a) film na 1
Paula2120

Akurat się zdarzyło i to nieraz xD Bardziej przy co prawda innych mediach ale czytałam już taki tekst o czymś co uważam za naprawdę dobre. Ba takie teksty widziałam względem całych gatunków^^ Naprawdę najlepiej to olać.

Jednak w tym wypadku to nie jeżdżenie po gustach bo jakbyś poszperała to zauważyłabyś, że większość fanów nie jest obrażana a ich komentarze zostawione w spokoju. Powodem tych tekstów są zachowania poszczególnych osób i mają charakter prześmiewczy w stosunku do nich i tylko do nich.( to akurat nie do Mary ale pewna fanka np. dla zrobienia na złość po oceniała ulubione filmy innych na 1 nie oglądając ich więc sama widzisz trudno tu tego nie skomentować ). Dlatego radzę tego nie brać do siebie i jak widzisz podobne komentarze pod pewnymi użytkownikami omiń je, uwierz mi nie są one do was^^

ocenił(a) film na 4
kawka1803

nic dodać nic ująć, mimo że poprzednie części dało się oglądnąć